Almera Park Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Almera Park Hotel
Cumhuriyet Mah., Oba Cad./Meşe Sok. No:4, 07425 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Almera Park er et koselig kompleks bestående av ferieleiligheter som ligger i den østlige delen av Alanya ca. 350 m fra stranden. Hotellet består av en hovedbygning og anneksbygning.

Her er to bassengområder: Ett med basseng og barnebasseng, og ett med basseng med tre vannsklier og et barnebasseng. I bassengbaren kan du nyte kald drikke, og  i restauranten kan du få et godt måltid. Det finnes også et mindre spa-senter med badstue og hammam på hotellet.

Hotellet ligger i et rolig område, noen kilometer fra Alanya sentrum, men det finnes flere restauranter og butikker i området.

Trådløst internett er tilgjengelig på hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og veldig ustabil og at det ikke er mulig å streame film etc.


Måltider er ikke inkludert.

Rom informasjon

2-roms leiligheter:

Fine, enkelt innredede to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer, som ligger i hovedbygningen eller anneksbygningen. Alle leilighetene er innredet med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert sove- og stue med åpent kjøkken og sovesofa. Leilighetene inneholder tekjøkken med mest nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, mikrobølgeovn, telefon, TV, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Betalte tjenester
A/C: 12€/dag-8€ i annex. Betales direkte til hotellet.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom