Club Paradiso Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Club Paradiso Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kestel Mahallesi, Hastepe Caddesi 33 / A
Hotellbeskrivelse

 Koselig leilighetshotell med en perfekt beliggenhet

 

Det koselige Club Paradiso er et 5-stjerners All Inclusive-hotell som ligger i Kestel, øst for Alanya. Det er aktiviteter for både barn og voksne, og hotellet sørger for at ingen kjeder seg. Uansett hvordan du velger å bruke tiden på hotellet, vil du ha en minneverdig ferie med hele familien.

 

Hotellet, som består av en hovedbygning og 10 mindre anneksbygninger, har en vakker utsikt over havet og fjellene. Det flotte bassengområdet tiltrekker seg både avslapning og lek. Sus ned en vannsklie med barna eller slapp av på en solseng under en parasoll på solterrassen. Hvis du foretrekker sand og saltvann, går det en gratis skyttelbuss til hotellets private strand flere ganger om dagen i høysesongen.

 

Hvis du vil ha en aktiv ferie, kan du spille tennis, squash, minigolf, bordtennis, bordfotball og basketball. For de som ønsker å slappe av og nyte litt ekstra, er det et spa -område med hamam, badstue og massasje mot et gebyr. Alle barn i alderen 4-12 år kan treffe nye venner i miniklubben (det snakkes ikke skandinavisk). Animasjonsteamet arrangerer aktiviteter og underholdning på dagtid og kveldsunderholdning i hotellets eget amfiteater.

 

Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hotellets lobby og mot betaling i andre deler av hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å strømme filmer og lignende.


Rom informasjon

Standardrom 
Pent innredede for 2 personer rom hvor. alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, hårføner og toalett.

Vær oppmerksom på at standardrommene i sidebygningen/anexbygningen ligger i 1. etasje.

 

Superior-rom

Pent innredede rom for 3 personer med mulighet for en ekstra seng til et barn. Alle rommene har soverom med dobbeltseng og stue med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann), safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.

Vær oppmerksom på at Superior-rommene ligger i hotellets øverste etasjer.

 

Familierom med to soverom

Pent innredede rom for 4 voksne og ett barn. Alle rommene har to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, stue med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (vann inkludert), safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.

 

Familierom med tre soverom

Pent innredede rom for 5 voksne og ett barn. Alle rommene har tre soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, stue med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (vann inkludert), safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.


Mat / Drikke konsept

Frokost:07:00 - 10:00
Sen frokost:10:00 - 11:00
Lunsj:12:30 - 14:00
Middag:18:30 - 21:00
 
Gözleme/pannekake:12:00 - 17:00
Pool Snack:14:00 - 16:30
Strand Snack:12:30 - 14:30
Patisserie:14:30 - 17:00 og 18:00 - 21:00
Midnigt Snacks:00:00 - 07:00
 
Sunset Lobby Bar:09:00 - 00:00
Beach Bar:10:00 - 17:00
Pool Bar:10:00 - 17:00
Mont Blanc Bar:10:00 - 17:00
Villa Bar:10:00 - 17:00
Tankstelle Bar:18:00 - 02:00
Moonlight Bar:18:30 - 21:00
Disco Bar:23:00 - 02:00
Snack Pool Bar:00:00 - 07:00
 

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset fruktjuice, spa-behandlinger, motoriserte vannsportaktiviteter, lys på tennisbanen, biljard, bordtennis og enkelte andre fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ett badehåndkle per person er inkludert og kan byttes mot et gebyr. Vær oppmerksom på at det ikke serveres alkohol til personer under 18 år. Hotellet kan gjøre endringer i utbudet og åpningstider uten å informere Tyrkiareiser. Utbudet kan være begrenset i lavsesongen. Servicebuss til Alanya sentrum noen ganger daglig (1 euro per person). Det kan forekomme høy musikk fra hotellets Disco Bar og animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram. Utendørs kafeer, barer, bassenger, badeland, servicebusser til stranden og sentrum og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen og når været ikke tillater konstant bruk.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Vannland Restaurant Bar
Privat strand 900 m. Alanya sentrum 7 km • Antalya lufthavn ca. 130 km

 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom