Club Sidar Apart Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Club Sidar Apart
TrustYou Tooltip Text
Saray Mah. M.Şükrü Ulusoy Cad. No.24 07400
Hotellbeskrivelse

Sentralt leilighetshotell for hele familienClub Sidar er et godt og svært populært leilighetshotell med mange stamgjester og sentral beliggenhet. Du bor kun ca. 250 m fra Kleopatra-stranden og nær Alanyas livlige sentrum og det brede utvalget av restauranter, barer og butikker.

 

Komplekset består av tre bygninger som er bygget rundt det store bassengområdet. Det er en god solterrasse med basseng, et separat basseng med to vannsklier (åpent 11-12 og 15-16) og et barnebasseng for de minste barna. Hotellet har også et oppvarmet innendørsbasseng. I tillegg finnes det en spa-avdeling med tyrkisk bad og mulighet for massasje (mot betaling), et minimarked og konferanserom. I slutten av april 2024 åpner hotellets splitter nye treningsstudio i 8. etasje med fantastisk utsikt over byen.

 

Alle leilighetene er utstyrt med en liten kjøkkenkrok, slik at du kan tilberede lette måltider når du føler deg sulten. God mat får du selvfølgelig også i hotellets populære restaurant. Når mørket faller på, kan du nyte en fargerik drink i bassengbaren.

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot betaling i lobbyen, ved bassengområdet og i leilighetene. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

Hotellet arrangerer av og til kveldsunderholdning mot betaling.

 

På dagtid kan det forekomme støy fra den nærliggende skolen.

 

Hotellet er tilrettelagt for bevegelseshemmede, blant annet med heis i bassenget. Vær oppmerksom på at badene ikke har spesielle fasiliteter for rullestolbrukere.

 

Rom informasjon

Toroms leilighet

Lyse, pent møblerte toromsleiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene er innredet med ett soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og to sovesofaer/sofastol (70 x 180 cm). Leilighetene inneholder kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, 2 klimaanlegg (mot betaling), safe (mot betaling), TV, telefon og balkong. Bad med dusjkabinett, telefon, toalett og hårføner.

 

Mat / Drikke konsept

Ingen måltider.

Tilleggsinformasjon
Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.
Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                   Ca pris: 10 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av sikkerhetsboks:              Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Svømmebasseng  Barnebasseng Restaurant Bar Vannsklier Internett mot et gebyr
Kleopatrastranden 250 m Alanya sentrum 500 m 
• Antalya flyplass ca 140 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom