Cretan Dream Royal Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Cretan Dream Royal
TrustYou Tooltip Text
73110 Stalos, Chania, Crete
Hotellbeskrivelse

 Nydelig hotell med infinitypool

 

Cretan Dream Royal er et fantastisk hotell med en luksuriøs atmosfære som ligger i Kato Stalos. Her trives alle som ønsker høy standard på hotellet, men som også vil nyte ferien i sitt eget tempo med selvhusholdning.

 

Hotellet har et fantastisk bassengområde med basseng omgitt av solsenger og parasoller med utsikt over havet. Det innbydende Infinity Poolen tiltrekker seg mange avkjølende dukkerter, og de aller minste har sitt eget barnebasseng å plaske i. Hvis du er sulten, er det en à la carte-restaurant hvor du kan kjøpe snacks og lunsj, og bassengbaren serverer kalde drikker.

 

Hvis du vil nyte deilige dager på stranden, er det bare å krysse hovedveien eller bruke undergangen under veien. Hvis du vil unne deg noe ekstra, anbefaler vi et besøk til hotellets spa-avdeling. For de yngste er det en lekeplass for å ha det gøy mens de eldre kan spille biljard og bordtennis.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

 Hotellet er offisielt rangert som 5 *

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, vannkoker, kjøleskap og balkong. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.

 

Suite - et stort rom 2 personer
Pent møblerte rom for 2 personer, med mulighet for to ekstra oppredninger. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, vannkoker, kjøleskap og balkong. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.


Luksus juniorsuite med privat basseng
Pent møblerte rom for 2 personer, bestående av soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og stue med sofagruppe. Alle rom inneholder TV, air condition, safe, vannkoker, kjøleskap og terrasse med privat basseng og 2 solsenger. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Tilleggsinformasjon

Strand- og bassenghåndklær kan leies mot et depositum. Hovedveien må krysses for å komme til stranden. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Infinity Pool Barnbasseng Vakker utsikt Gratis internett
Strand 50 m Kato Stalos 500 m Chania 8 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom