Diamond Hill Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Diamond Hill Resort Hotel
TrustYou Tooltip Text
Tosmur Mahallesi, Kerimcik Cd. No:11, 07469
Hotellbeskrivelse

Nydelig All Inclusive med utsikt over Middelhavet

 

Flotte Diamond Hill er et nyere 5-stjerners Ultra All Inclusive-hotell som ligger i Tosmur. Hotellet ligger på en høyde og har derfor en fantastisk utsikt over Alanya og det vakre Middelhavet. Tilbring lune sommerkvelder med god drikke på takterrassen og nyt ferien.

 

Det store bassengområdet inviterer til herlige dager med avkjølende dukkerter og glade bad. Ta en forfriskende dukkert i bassenget eller slapp av på en solseng med din favorittdrink fra bassengbaren. For de aller minste er det barnebasseng og for de større barna er det en vannsklie. Hvis du foretrekker sand og saltvann, er det bare å bruke tunnelen under hovedveien for å komme til hotellets private strand.

 

På Diamond Hill trives hele familien. For de yngre barna er det et lekerom med morsomme aktiviteter og de større barna kan more seg med bordtennis. Her underholder også hotellets aktivitetsteam hele familien både på dagtid og kveldstid. På hotellets spa kan du nyte hamam, badstue og dampbad, eventuelt etterfulgt av en avslappende massasje mot betaling. Det finnes også et treningsrom og et innendørsbasseng som er åpent i vintermånedene.
 
 
Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.


Byggestøy fra nabotomten kan forekomme (sommeren 2023)


Rom informasjon

Standard rom 3 personer
Stilige rom med mulighet for ekstra seng. Alle rom er innredet med dobbeltseng, enkeltseng, lenestol, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder brus og vann ved ankomst og fylles daglig med vann), safe, TV, telefon og balkong. Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.

Rom med sammenhengende dør og handikapvennlige rom er tilgjengelig, spør ved bestilling.


 

Et stort rom
Moderne rom for 3 voksne og 2 barn med mulighet for to ekstra oppredninger. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en enkeltseng, en sovesofa, en lenestol, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder brus og vann ved ankomst og fylles daglig med vann), safe, TV, telefon og balkong. . Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusive
Frokost:07:00 - 10:30
Lunsj:12:30 - 14:00
Middag:19:00 - 21:30
Sen middag:23:30 - 00:30
Nattmat:01:00 - 06:00
 
Snacks- Beach Bar:12:00 - 16:00
Iskrem:14:00 - 16:00
Kaffe, te og kaker:14:00 - 18:00

A’la carte

:

19:30 - 22:00
(Mot betaling. Husk å bestille bord. )
 
Lobby Bar:10:00 - 23:30
Beach Bar:10:00 - 18:00
Pool Bar:10:00 - 23:30
Roof Bar:21:00 - 01:00 - Mot betaling!
 

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, brus servert på flasker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og enkelte andre fasiliteter er ikke inkludert i Ultra all inclusive-konseptet. Vær oppmerksom på at fra 01.04.2019 er måltider i A'la Carte-restauranten mot en avgift! Ikke salg av alkohol til personer under 18 år. Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Utvalget av underholdningsaktiviteter og lignende er begrenset utenom høysesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie Bar Restaurant Gratis internett
Privat strand 450 m.  Alanya sentrum 6 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom