Fiore Garden Suites Hotel Tyrkia Antalya-området Antalya By
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Fiore Garden Suites Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Antalya. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes av telefon.

 

Fiore Garden Suites Hotel er et sjarmerende boutiquehotell som ligger i Antalyas gamleby, Kaleiçi. Hotellet ligger i en tradisjonell osmansk bygning fra 1800-tallet som ble kjærlig renovert med respekt for den originale arkitekturen. De sjarmerende rommene er elegant innredet, og ingen rom er like.

 

Hotellet har et bassengområde med et lite basseng og solsenger. I den lille, fredelige gårdsplassen til søsterhotellet Alp Pasa Hotel kan du ta en dukkert i det lille bassenget og nyte en drink i skyggen av trærne. Det er også en innendørs og utendørs restaurant som serverer fantastiske måltider i sjarmerende omgivelser. Du kan velge om oppholdet skal inkludere frokost eller halvpensjon.

 

Vær oppmerksom på at Fiore Garden Suites Hotel ikke har resepsjon, innsjekking er på Alp Pasa Hotel. Noen fasiliteter, som restaurant og bar, er tilgjengelig på Alp Pasa Hotel, som ligger ved siden av Fiore Garden Suites Hotel.

 

Vær oppmerksom på at gatene i området er små og svingete, så du kan bli satt av/hentet et lite stykke fra hotellet. Støy fra omkringliggende barer og restauranter kan oppleves som forstyrrende.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film osv.

 

Vær oppmerksom på at alle rom varierer i størrelse, planløsning og innredning!

Rom informasjon

Studio suite

Sjarmerende rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, safe (mot betaling), minibar (mot avgift) og telefon. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite

Sjarmerende rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med kjøkkenkrok og det mest nødvendige kjøkkenutstyret. I tillegg TV, luftkondisjonering, safe (mot betaling), minibar (mot betaling) og telefon. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite med balkong

Sjarmerende rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med kjøkkenkrok og det mest nødvendige kjøkkenutstyret. I tillegg TV, luftkondisjonering, safe (mot betaling), minibar (mot betaling), telefon og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Velg mellom frokost eller halvpensjon.

 

Frokost

07:30 – 10:00

Middag *

19:00 – 21:00

 

 

* OBS: Drikke er ikke inkludert.

 

April – oktober: Middag serveres fra buffeen

November – mars: Middagen serveres porsjonert

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som restauranten, baren og svømmebassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å varsle Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Vis mer info Vis mindre
Info

Sjarmerende boutiquehotell Bassenger Gratis Internett  Bystrand 400 m Konyaalti-stranden 4 km Hadrians port 150 m Antalya lufthavn 15 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom