Grand Alisa Hotel (Ex. Royalisa Hotel) Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Grand Alisa Hotel (Ex. Royalisa Hotel)
TrustYou Tooltip Text
Cumhuriyet, Atatürk Bulvarı, Sanat Okulu Cd., 07425 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Familievennlig hotell med All Inclusive

 

Grand Alisa Hotel (tidligere Royalisa Hotel) er et godt og rimelig valg for både par og barnefamilier, som ikke stiller høye krav til hotellet og ikke trenger mange fasiliteter på hotellet, men gjerne vil bo i et rolig område og innen gangavstand til stranden.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde som tilbyr både avslapning, behagelig svømming og plas og lek. Her kan du tilbringe late dager i skyggen under en parasoll eller nyte en kjølig dukkert i bassenget. Det er også to vannsklier for de som foretrekker fart og spenning. For de aller minste er det et eget barnebasseng å plaske i. En kort spasertur fra hotellet ligger den nydelige sandstranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen med salte bad og leke i vannkanten. Hotellet arrangerer også underholdning et par kvelder i uken. Vil du bare slappe av og nyte litt ekstra, tilbyr hotellet tyrkisk bad, badstue og massasje (ekstra avgifter). Utfordre reisefølget til bordtennis eller dart hvis du foretrekker å være aktiv.


I området rundt hotellet er det et godt utvalg av butikker og restauranter. Alanya sentrum ligger 2 km fra hotellet, og hvis du vil ta deg dit, kan du gå langs den vakre promenaden. Det er også enkelt å ta lokalbussen som har et stopp på ca. 100 m fra hotellet.


Trådløst internett er tilgjengelig ved bassenget og på rommene mot en avgift. Merk imidlertid at forbindelsen er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra opprening. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Stort rom 3 personer
Vakkert møblert rom med tre enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.


Familierom 4 personer
Vakkert møblerte rom for 5 voksne eller 4 voksne og 1 barn, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj eller badekar, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 16:30

Kaffe, te og kake

16:30 – 17:00

Bar

10:00 – 22:00

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Vannrutsjene er åpne mellom kl. 14.00 og 16.00. En trafikkert vei må krysses for å komme til stranden. Ferskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikke på flaske, iskrem, A'la carte-restaurant, cocktailer og importerte drinker er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Svømmebasseng, vannsklier, utendørs restaurant, bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  Barnebasseng  2 vannsklier  All Inclusive
 Strand 150 m Alanya sentrum 2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom