Green Park Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Green Park Apart Hotel
Saray, Hacı Kadiroğlu Cd (Saray Sk.) No:19, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Leilighetshotell som har alt for hele familien.

 

Green Park Apart er et bra leilighetshotell med god plass både i leilighetene også på hotellets felles uteområder. Hotellet har vært veldig populært blant skandinaviske gjester i flere år, hvilket man kan forstå. Her finnes en stor hage med to bassenger, hvorav en av dem med vannsklier samt to barnebasseng. Her finnes noe for hele familien, minigolf, bordtennis og et lite fitnessrom om du vil holde formen under ferien.


Hotellet ligger cirka 800 m fra Kleopatrastranden så det blir bare en kort promenade om du skulle foretrekke å spandere dine dager på stranden istedenfor på hotellet. Under høysesongen kan du anvende hotellets servicebuss som går til stranden et par ganger om dagen, om du ikke kjenner for å promenere.

Her bor du med gangavstand til tirsdagsbazaren. Der kan du kjøpe fersk frukt, grønnsaker og fisk som du senere har mulighet til å lage på kjøkkenet som finnes på hotellrommet. Kjenner du ikke for å lage din egen mat så finnes muligheten til å kjøpe lette måltider og snacks i hotellets restaurant.


Gratis internett er tilgjengelig i bassengområdet og i restauranten. Vær obs på at forbindelsen er både ustabil og langsom og at det derfor ikke går å streame filmer etc


Rom informasjon

Toromsleilighet
Hotellets toromsleiligheter er enkelt innredede leiligheter for max tre voksne og et barn. Alle leiligheter har et soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger, et kombinert oppholdsrom  / soverom med to sovesofaer med et åpent kjøkken samt et bad med dusj, toalett og hårføner.  Rommet er utstyrt med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, telefon, aircondition, og har en balkong.


Treromsleilighet
Hotellets treromsleiligheter er enkelt innredede leiligheter for max fire voksne og et barn. Alle leiligheter har to soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger, et kombinert oppholdsrom  / soverom med en sovesofa med et åpent kjøkken samt et bad med dusj, toalett og hårføner. Rommet er utstyrt med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, telefon, aircondition, og har en balkong. 

Mat / Drikke konsept

Ingen måltider inngår.

Tilleggsinformasjon

Vær oppmerksom på at hotellet ligger ved en større vei og derfor kan trafikkstøy oppstå i leilighetene og ved bassengområdet. Safe og aircondition mot avgift. Safe kan leies i resepsjonen. Enkelte fasiliteter kan være stengt under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                 Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  BarnebassengVannsklier Store leiligheter
 Kleopatrastranden 800 m  Sentrum 2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom