HMA Hotel & Suites Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
HMA Hotel & Suites
TrustYou Tooltip Text
Şekerhane Mahallesi, Şevket Tokuş Cd. No:25, 07400
Hotellbeskrivelse

 Sentralt leilighetshotell med god atmosfære

 

H.M.A Apart er et leilighetshotell med god beliggenhet i sentrum av Alanya. Her bor du en kort spasertur fra basaren og marinaen, hvor det er et stort utvalg av restauranter, barer og diskoteker. Hotellet er perfekt for alle som ønsker å nyte ferien i sitt eget tempo og ha muligheten til å tilberede lettere måltider selv.

 
Alle leilighetene er utstyrt med en kjøkkenkrok, som gir frihet til å tilberede enkle måltider. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe deilige retter i hotellets restaurant. Når det blir mørkt, kan du nyte din favorittdrink i bassengbaren.
 
Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 1. mars har vi begrenset guidetjeneste. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000

Rom informasjon

Studioleilighet 3 personer
Enkelt møblerte studioleiligheter innredet med kombinert soverom og stue med dobbeltseng eller to enkeltsenger og åpen kjøkkenløsning med enkelt kjøkkenutstyr, luftkondisjonering (ekstra kostnad), telefon, TV og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Toroms leilighet 4 personer
Enkelt møblerte toromsleiligheter innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og to sovesofaer. Leilighetene har kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr, luftkondisjonering (ekstra kostnad), telefon, TV og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Du kan leie safe i lobbyen.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Air condition:                   Ca 4 euro per dag betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks:              Ca 1 euro per dag betales direkte til hotellet.Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Bar  Restaurant
Gratis internett  Strand 600 m Alanya Sentrum 400m.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom