Kemal Bay Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kemal Bay Hotel
Konaklı mah, Mustafa kemal Bulvar 154/a, 07490
Hotellbeskrivelse

Kemal Bay Hotel ligger i Konakli, kun ca. 8 km fra sentrum av Alanya. Hotellet er av eldre dato, men gjennomgikk en omfattende renovering vinteren 2015-2016. Sammenlignet med andre 5-stjerners hoteller er ikke Kemal Bay stort, men det hotellet måtte mangle av fasiliteter kompenseres av den koselige atmosfæren og den gode beliggenheten.

 

Hotellet ligger rett ved stranden og er omgitt av en frodig hage med fargerike blomster og trær. Bassengområdet består av et stort basseng med to vannsklier og et barnebasseng med en liten sklie. Det er også god plass til å sole seg og slappe av med en god bok.

 

Det arrangeres ulike typer aktiviteter, konkurranser og underholdning både på dagtid og kveldstid. I miniklubben kan 4-12-åringene ha det gøy med andre barn (her snakkes det ikke skandinavisk) eller leke på lekeplassen.

 

Andre aktiviteter inkluderer biljard, vannsportaktiviteter på stranden og en herlig stund i hotellets spa, hvor vi kan anbefale et besøk til det tyrkiske badet. Vær oppmerksom på at enkelte aktiviteter og alle behandlinger i spa-senteret koster ekstra. Det er også et lite treningsstudio her for de som ønsker å være aktive også i ferien.

 

Trådløst internett er tilgjengelig ved bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og veldig ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning for en voksen eller to ekstra oppredninger for to barn. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, telefon, safe (ekstra kostnad) og balkong. 3 funksjonshemmede rom er tilgjengelige - spør ved bestilling.

 

Økonomi rom
Innredet som standardrommene, men ligger i en tilstøtende annex bygning. Noen av økonomirommene har ikke balkong.

 

Stort rom
Pent innredet rom for 4 personer, med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Alle rom har dobbeltseng og to enkeltsenger, luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, telefon, safe (ekstra kostnad) og balkong.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:00 - 10:00

Lunsj

12:30 - 14:00

Middag

19:00 - 21:00

Midnattsuppe

23:00 - 24:00

Snacks

12:00 - 16:00

Tyrkiske pannekaker

12:00 - 16:00

Kaffe, te og kaker

16:00 - 17:00


 Barer

Pool Bar

10:00 - 24:00

Strand Bar

10:00 - 18:00

Lobby Bar

10:00 - 18:00

Terrace Bar

18:00 - 24:00

 

 

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

 

All importert drikke, tyrkisk kaffe, ferskpresset fruktjuice og drikke som serveres på flaske er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.


 Ett strand- og bassenghåndkle per person er inkludert, det er et gebyr for vask av håndkler. Solsenger er gratis ved både bassenget og stranden.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Vannsklier  Restaurant  Bar  Gratis internett (bassengområde) 

• Privat strand  Konakli sentrum 2 km.  Alanya sentrum 8 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom