Kleopatra Ramira Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kleopatra Ramira Hotel
TrustYou Tooltip Text
KIZLARPINARI MAH. İSMET TÜMERDEM SOK. NO:14 - 07400
Hotellbeskrivelse

 All Inclusive hotell nær det populære tirsdagsmarkedet

 

Kleopatra Ramira Hotel er et nydelig All Inclusive-hotell med en perfekt beliggenhet i et lokalt område nært både Alanya sentrum og Kleopatrastranden. Et steinkast fra hotellet ligger det populære tirsdagsmarkedet og grønnsaksmarkedet.

 

Hotellet har et fint bassengområde som tiltrekker seg både avkjølende bad og avslapning. For de som liker fart og spenning er det også et bassengområde med vannsklier. Solterrassen har solsenger og parasoller for de som foretrekker å slappe av i skyggen, og de yngste gjestene har et barnebasseng å plaske og leke i. Hotellet arrangerer gratis busstransport til og fra Kleopatra-stranden et par ganger om dagen i høysesong, for de som foretrekker sand og saltvann.

 

Hotellet har også et herlig spaområde, en lekeplass for barn og underholdning både dag og natt. Ønsker du å komme deg til Alanyas livlige sentrum er det enkelt å ta lokalbussen dit.Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet, men vær oppmerksom på at internettforbindelsen kan være svært ustabil.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
75 moderne rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minibar (inneholder vann), telefon, luftkondisjonering, safe og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Økonomirom 2 personer
20 moderne rom innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minibar (inneholder vann), telefon, air condition, safe og fransk balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.


 
Stort rom 4 personer
23 moderne rom innredet med en dobbeltseng og to enkeltsenger eller to dobbeltsenger, TV, minibar (inneholder vann), telefon, air condition, safe og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.


 
Familierom 4 personer
20 moderne rom bestående av to rom. Alle rom er innredet med en dobbeltseng og to enkeltsenger eller to dobbeltsenger, TV, minibar (inneholder vann), telefon, luftkondisjonering, safe og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive
Frokost:07:30 - 09:30
Sen frokost:09:30 - 10:00
Lunsj:12:30 - 14:00
Kaffe/Te og kaker:16:00 - 17:00
Middag:18:30 - 20:30
Bassengbar:10:00 - 00:00
 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Ferskpresset fruktjuice, is og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utendørsbassenget, restauranten, baren og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Bar Restaurant Gratis internett 
Avstand til Kleopatrastranden 1,1 km. Alanya sentrum 1,5 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom