Kleopatra Tuna Apart Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kleopatra Tuna Apart
TrustYou Tooltip Text
Saray Mah.Atatürk Cad.Dinek Sokak No: 4
Hotellbeskrivelse

Populært leilighetshotell et steinkast fra KleopatrastrandenPå Kleopatra Tuna trives alle som vil bo nær stranden og innen gangavstand fra Alanyas livlige sentrum. I leiligheter med kjøkkenkrok kan du velge om du vil lage enklere retter selv eller prøve hotellets restaurant. Start dagen med en frokost på balkongen før du legger ut for å oppdage alt Alanya har å tilby.

 

Det koselige bassengområdet er et populært samlingssted for hyggelig selskap eller et øyeblikk av avslapning. Det er et svømmebasseng, barnebasseng, solsenger og parasoller, og forfriskende drikke serveres fra baren. Et steinkast fra hotellet ligger den populære Kleopatra-stranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen eller i skyggen under en parasoll med avkjølende dyp i Middelhavet.


I området rundt hotellet er det et supermarked og noen restauranter og butikker. For et større utvalg kan du gå langs den vakre promenaden eller ta en taxi til Alanyas livlige sentrum.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Ettromsleilighet (Studio) 2 personer
Enkelt møblerte studioleiligheter med kombinert soverom og stue med åpent kjøkken. Leilighetene har kjøkkenkrok med enkle kjøkkenutstyr, TV, telefon, klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj / badekar og toalett.

 

To-roms leilighet 4 personer
Enkelt møblerte leiligheter med 1 soverom, ett soverom og et kombinert soverom og stue med åpent kjøkken. Leilighetene inneholder kjøkkenkrok med enkle kjøkkenutstyr, TV, telefon, air conditioning (på soverommet), safe og balkong. Bad med dusj / badekar og toalett.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Tilleggsinformasjon

By- og turistområde med lokal trafikk. En trafikkert vei må krysses for å komme til stranden. Klimaanlegg og safe mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                     Ca pris: 10 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av sikkerhetsboks:                Ca. pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Bar Restaurant
Gratis internett (lobby) Avstand til Kleopatrastranden 50 m. Sentrum 2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom