Labranda Alantur Resort Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Labranda Alantur Resort
TrustYou Tooltip Text
Kestel Mah. Sahil Cad. Alanya
Hotellbeskrivelse

Labranda Alantur Resort er et 5-stjerners resorthotell rett ved stranden i en naturlig dyrket botanisk hage. Hotellet består av en hovedbygning og en bungalowbygning og ligger i Kestel-området, kun 6 km fra sentrum av Alanya. Hotellet er perfekt for alle som ønsker en ferie i luksuriøse omgivelser, ikke så langt fra Alanyas pulserende byliv.

 

Hotellet har flere ulike bassengområder og det er noe for enhver smak. Liker du fart og spenning kan du tilbringe dagen ved bassenget med sklier eller bassenget med aktiviteter og underholdning. Vil du heller slappe av og ta det med ro, er det et relax pool (+16) og for de aller minste er det barnebasseng. Fra hotellområdet har du direkte tilgang til hotellets private strand dersom du foretrekker å kjøle deg ned i Middelhavets bølger.

 

Hvis du er ute etter avslapning, har hotellet et fantastisk spa-område som tilbyr hammam, badstue, massasje og en rekke behandlinger (mot betaling). Hvis du heller vil ha en aktiv ferie, arrangerer animasjonsteamet morsomme aktiviteter på dagtid og underholdning på kvelden. Det er også mulighet for å delta på aerobic, spille tennis eller trene i treningsstudioet. For barn mellom 4-12 år finnes det en internasjonal miniklubb og en lekeplass.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.


Rom informasjon

Standard rom Bungalow
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom Bungalow
Pent møblerte rom for 3 voksne og 2 barn eller 4 voksne med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe og to balkonger eller terrasser. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frokost

07:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Midnattsuppe

23:00 – 24:00

 

Dryck

Pool Bar

10:00 – 24:00

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar*

10:00 – 18:00

Coco Bar **

10:00 – 03:00

* Åpent til september
**
Mot kostnad

 

 

A’la carte – Et restaurantbesøk er inkludert - reservasjon kreves.

 

Italiensk

19:00 – 21:00

Fisk

19:00 – 21:00

 

 

Utvalgt importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spabehandlinger, motorisert vannsport, tennisracket- og ballutleie og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Shorts og badetøy er ikke tillatt i restaurantene.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

3 bassenger – Barnebasseng – Vannsklier – Spa-senter
Miniklubb - Privat strand 0 m – Alanya sentrum 6 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom