Mitos Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Mitos Apart Hotel
Oba, Fatih Cd. No:33, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Mitos Apart Hotel er et koselig leilighetshotell med en veldig god beliggenhet i Oba, bare 100 meter fra stranden. Den perfekte beliggenheten nær både by og strand, og det imøtekommende personalet oppveider det faktum at det ikke er så mange fasiliteter. Hotellet er derfor et opplagt valg for alle som ønsker å bo i nærheten av både by og strand. Du kan velge om du vil bo på hotellrom eller i leilighet.


Hotellet har et lite bassengområde med basseng og barnebasseng, og en god restaurant som serverer både tyrkiske og internasjonale retter.


Trådløst internett er tilgjengelig i resepsjonsområdet. Vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom

Enkelt møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.

 

To-roms leilighet

Meget enkelt innredede to-roms leiligheter for 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger- og et kombinert sove- og oppholdsrom med åpent kjøkken og to sovesofaer. Leilighetene inkluderer tekjøkken med mest nødvendig kjøkkenutstyr, TV, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj og toalett.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Luftkondisjonering: Ca 7 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom