Mrs Chryssana Beach Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Mrs Chryssana Beach Hotel
Hotellbeskrivelse

Mrs Chryssana Beach er et litt mindre strandhotell som ligger i Kolimbari. De som ønsker å bo i rolige og vakre omgivelser og bare ta det med ro på ferie vil trives her.

 

Ved bassengområdet er det plass til både rolige stunder i en solseng under en parasoll og en forfriskende dukkert i bassenget. De yngre barna kan plaske og leke i barnebassenget. Bassengbaren serverer forfriskende drinker og i restauranten er det mulig å kjøpe et enklere måltid dersom sulten kommer snikende. Hvis du foretrekker salte bad, er havet bare noen få skritt unna.

 

Den lille fiskerlandsbyen Kolimbari ligger ca 1 km fra hotellet og her er det et mindre utvalg av restauranter. Hvis bypulsen i Chania tiltrekker deg, er det mulig å ta buss eller taxi dit.

 

Vær oppmerksom på at resepsjonen ikke er bemannet om natten.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standardrom - Hageutsikt

Pent møblert rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, minikjøleskap, safe (mot avgift) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Elegant rom - havutsikt

Pent møblert rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, minikjøleskap, safe (mot avgift) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl. kaffe, te og vann.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiaresier.

 


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Bar - Gratis internett - Avstand til strand 25 m – Kolimbari sentrum 1 km – Chania 22 km – Chania flyplass 40 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom