Perla Apartments Hellas Kreta Heraklion
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Perla Apartments
TrustYou Tooltip Text
Agia Pelagia 71500, Heraklion Crete Island, Greece
Hotellbeskrivelse

 Familiedrevet leilighetshotell i rolige omgivelser


 

I rolige omgivelser og vakker natur ligger det koselige lille leilighetshotellet Perla Apartments. Her vil du bli ønsket hjertelig velkommen av vertsfamilien som eier hotellet.

 

På hotellets hyggelige bassengområde kan du sette deg ned på en solseng i skyggen av en parasoll eller ta en dukkert i det avkjølende bassenget. Her kan du nyte en kald drink i bassengbaren eller spise et enkelt måltid fra snackbaren. En kort spasertur tar deg til stranden hvor du kan nyte solen og salte bad.

 

Alle hotellets leiligheter har en liten kjøkkenkrok, så det er enkelt å tilberede enkle måltider selv. Det er et supermarked i nærheten av hotellet hvor du kan kjøpe det du trenger.

  

Agia Pelagia er en sjarmerende kystby, bygget på en åsside. Byen er derfor ikke egnet for folk som har problemer med å gå. I byen finner du et godt utvalg av tavernaer, restauranter, suvenirbutikker og en nydelig strand.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Agia Pelagia. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Studioleilighet 2 personer
Fine og enkle studioleiligheter. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med kjøleskap, kaffetrakter og brødrister samt de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. 

 

To-roms leilighet 4 personer
Fine og enkle leiligheter med to rom. Alle leilighetene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med kjøleskap, kaffetrakter og brødrister og de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Tre-roms leilighet 5 personer
Fine og enkle leiligheter med tre rom. Alle leilighetene har to soverom, hver med dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med kjøleskap, kaffetrakter og brødrister og de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:              Ca. 6 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.
Klimaanlegg:                    Ca. 6 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Tilleggsinformasjon

Safe og klimaanlegg mot et gebyr. Bratte trapper og store nivåforskjeller i hotellområdet. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Snackbar Gratis internett på fellesområdene
Strand 300 m Supermarket 10 m Lokalt sentrum (Agia Pelagia) 300 m Heraklion 20 km  Chania flyplass ca 126 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom