Rubi Platinum Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Rubi Platinum Hotel
TrustYou Tooltip Text
OKURCALAR - ALANYA
Hotellbeskrivelse

Rubi Platinum Hotel er et stort og innbydende 5-stjerners luksushotell med god beliggenhet rett ved stranden i Avsallar. Hotellet er bygget som et orientalsk palass og med basseng og vannsklier, privat strand og brygge er alt der for at hele familien skal få en minneverdig ferie.

 

Hotellet har et stort bassengområde med to bassenger og liker du fart og spenning har ett av bassengene vannsklier. For de minste gjestene er det et barnebasseng å leke og plaske i. Foretrekker du sand og saltvann kan du enkelt benytte hotellets egen strand som ligger i en liten bukt. Det er også mulig å leie en privat paviljong for dagen eller nyte solen på badebrygga.

 

Unn deg selv et besøk til hotellets herlige SPA-senter, som tilbyr blant annet tyrkisk bad, badstue, snørom, innendørsbasseng og en rekke ulike behandlinger. For den aktive reisende er det mulighet for blant annet å danse Zumba, Pilates eller spille sandvolleyball. Når kvelden faller på sørger animasjonsteamet for underholdning i form av show med dans og musikk. I miniklubben kan alle barn i alderen 4-12 delta på morsomme aktiviteter.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Rom informasjon

Deluxe-rom
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, safe, minibar, te og kaffe, klimaanlegg og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superior-rom
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, safe, minibar, te og kaffe, klimaanlegg, jacuzzi og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vin- og fruktfat på ankomstdagen.

 

Juniorsuite
Pent møblerte rom for maksimalt 3 voksne og 1 barn. Alle rom inneholder dobbeltseng og enkeltseng, fotskammel, TV, safe, minibar, te og kaffe, klimaanlegg og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vin- og fruktfat på ankomstdagen

 

Superior Suite
Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, to TV-er, to safer, minibar, te og kaffe, klimaanlegg og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vin- og fruktfat på ankomstdagen.

 

Villa Suite

Pent møblerte rom for maks 4 voksne og 1 barn. Alle rommene har ett soverom med en dobbeltseng/to enkeltsenger og ett soverom med en dobbeltseng/to enkeltsenger og en ekstra seng, to TVer, to safer, to minibarer, te og kaffe, klimaanlegg og balkong. To bad med dusj, toalett og hårføner. Vin- og fruktfat på ankomstdagen.

 

King Suite
Pent møblert rom for 5 personer. Alle rommene har ett soverom med en dobbeltseng/to enkeltsenger og ett soverom med en dobbeltseng/to enkeltsenger og en ekstra seng, to TV-er, to safer, to minibarer, te og kaffe, klimaanlegg og terrasse med solsenger, parasoll og boblebad. To bad med dusj, toalett og hårføner. Vin- og fruktfat på ankomstdagen.

 

Platinum Villa Suite
Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har ett soverom med en dobbeltseng/to enkeltsenger og ett soverom med en dobbeltseng/to enkeltsenger, stue med sofagruppe, to TV-er, to safer, to minibarer, te og kaffe, klimaanlegg og terrasse med jacuzzi.
To bad med dusj, toalett og hårføner. Vin- og fruktfat på ankomstdagen.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

12:00 – 16:00

Patiesserie de Tulipe

10:00 – 00:00

Gözleme (tyrkiske pannekaker)

10:00 – 16:00

Kjøttboller og brød

17:00 – 18:00

Nattmat

00:00 – 03:00

Tidlig frokost

03:00 – 07:00

 

Drikke

Cetrus Bar (Lobby)

24 timer

Beach Bar

10:00 – 18:00

Flexilis Bar

10:00 – 19:00

Papaya Beach Bar

10:00 – 00:00

Ficus Show Center

21:00 – 23:00

The Club (Disco)

00:00 – 02:00

 

A'la Carte restauranter – For betaling. Ikke glem å reservere bord!

 

The Red Lounge - Internationell

19:00 – 22:00

Bistro Terazza - Italiensk

19:00 – 22:00

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot avgift

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

  

Uterestauranter, barer, bassenger, strand (inkludert badebrygga) og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger  Barnebasseng  Vannsklier  Ultra All Inclusive  Gratis internett

• Avstand til strand 0 m.  Lokalt sentrum 2 km.  Alanya sentrum 27 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom