Sandy Suites Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sandy Suites
TrustYou Tooltip Text
Galatas 731 00
Hotellbeskrivelse

 Fint leilighetshotell en kort spasertur fra stranden


 

Koselige Sandy Suites er et enkelt leilighetshotell som ligger i Kalamaki. Her trives alle som bor nær stranden og ikke så langt fra Chanias koselige sentrum. Start morgenen med en koselig frokost på balkongen og nyt dagens første sol stråler.

 

Ved hotellets hyggelige bassengområde kan du sette deg ned på en solseng i skyggen av en parasoll eller ta en dukkert i det avkjølende bassenget. Her kan du nyte en kald drink eller et enkelt måltid fra snackbaren. En kort spasertur tar deg til stranden hvor du kan nyte solen og salte bad.

 

En kort spasertur fra hotellet er det flere tradisjonelle tavernaer, koselige restauranter og små butikker. Loker Chania med et besøk, er det lett å komme dit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Vær oppmerksom på at hotellet ligger på toppen av en høyde ca 200 m fra strandveien. Hvis du har bestilt transfer gjennom oss, er avleverings- og hentestedet ved strandveien.

Rom informasjon

Studioleilighet

Pent møblerte ettromsleiligheter for 2 personer. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg (mot betaling), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett. Vær oppmerksom på at ettromsleilighetene kanskje ikke har balkong, men utenfor rommet (i korridoren) er det en sittegruppe med bord og stoler.

 

Superior Studioleilighet

Pent møblerte ettromsleiligheter for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg (mot betaling), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett. Vær oppmerksom på at ettromsleilighetene kanskje ikke har balkong, men utenfor rommet (i korridoren) er det en sittegruppe med bord og stoler.


Toromsleilighet

Pent møblerte toromsleiligheter for maks 3 personer. Alle leilighetene har soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert stue og soverom med sovesofa, klimaanlegg (mot betaling), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett.

 

Superiorrom

Stilfullt innredede toromsleiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene har soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert stue og soverom med sovesofaer, klimaanlegg (mot betaling), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett.

Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Tilleggsinformasjon

Air condition 10€ per dag. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Klimaanlegg: Ca 7 euro per dag betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Leilighetshotell Basseng Barnebasseng Gratis internett i fellesområdene
Strand 1 km Lokalt sentrum (Kalamaki) 150 m Chania 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom