Select Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Select Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa, Sipahiler Cd No:7, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

 Et enkelt leilighetshotell med god beliggenhet


Select Apart Hotel er et koselig leilighetshotell bare 100 meter fra den populære tirsdagbasaren og markedshallen. Her kan du kjøpe fersk frukt, grønnsaker og fisk som du deretter har mulighet til å lage mat på det åpne kjøkkenet som er i rommet. og fisk som du senere har mulighet til å tilberede i det åpne kjøkkenet som finnes på rommet. Hotellet er et litt eldre hotell, men veldig fint og fresht for sin alder. Atmosfæren er bra og personalet er veldig trivelig, noe som veier opp for at det ikke finnes så mange fasiliteter her.

På hotellet finner du et bassengområde med basseng, barnebasseng, bassengbar og en hyggelig restaurant. Alanya sentrum og stranden ligger omtrent 1 km fra hotellet. Du kan komme hit med og gå en kort spasertur eller for å ta lokalbussen.

Gratis internett er tilgjengelig i resepsjonen og ved bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg, og at det derfor ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Studio leilighet
Hotellets studioleiligheter er enkelt møblerte for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leiligheter har et kombinert soverom og oppholdsrom med et åpent kjøkken. Leilighetene har enten dobbelseng eller to enkeltsenger. Rommet er utstyrt med det nødvendigste kjøkkenutstyr, TV , air condition, safe samt et bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. Alle rom har også en balkong.

 

Toromsleilighet
Hotellets toromsleiligheter er enkelt møblerte og har to rom for opptil 5 personer. Alle leiligheter har et soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger, samt en sovesofa i et kombinert oppholdsrom  / soverom med et åpent kjøkken. Rommet er utstyrt med det nødvendigste kjøkkenutstyr, TV, air condition, safe samt et bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. Alle rom har også en balkong.

Måltid

Ingen måltider inngår. 

Tilleggsinformasjon

Hotellet ligger ved Alanyas største sykehus, utrykningslyd kan derfor oppstå. Safe og air condition mot avgift. Enkelte fasiliteter kan være stengt under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:            Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:        Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  BarnebassengBar  Restaurant  Gratis internett i lobbyen og bassengområdet
• Kleopatrastranden 1 km  Alanya sentrum 1,1 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom