Siam Elegance Hotel & Spa Tyrkia Antalya-området Belek
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Siam Elegance Hotel & Spa
TrustYou Tooltip Text
Boğazkent, 50. Sk. No:8, 07552 Serik/Antalya
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke har guider i Belek. Våre guider i Alanya / Side kan kontaktes på telefon.

 

Siam Elegance Hotel & Spa ligger rett ved stranden og hotellet tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter for både store og små. Hotellet ligger i Boğazkent, ca. 7 km fra Belek og 50 km fra sentrum av Antalya.

 

Hotellet har to bassengområder som inviterer deg til både å slappe av, leke og bad. Her er det basseng med vannsklier for de som liker fart og spenning og barnebasseng med små vannsklier for de minste barna. For de som foretrekker å ta det med ro i skyggen, er det en relaxpool med solsenger og parasoller.

 

Unn deg noe ekstra og besøk hotellets herlige spa-avdeling hvor du kan nyte massasje, badstue eller skrubb i det tyrkiske badet (alle behandlinger mot avgift). Ønsker du en aktiv ferie tilbys blant annet vanngymnastikk, vannpolo, sandvolleyball, minigolf og treningsrom.

 

I miniklubben er det daglige aktiviteter for alle barn i alderen 4-12 år (her snakkes ikke skandinavisk), og hotellets eget animasjonsteam arrangerer underholdning, konkurranser og sportsaktiviteter på dagtid og underholdning med musikk og show på kvelden.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Rom informasjon

Økonomirom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann, brus og juice), safe, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner. Vær oppmerksom på at økonomirommene har utsikt over nabohotellet eller veien.

 

Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann, brus og juice), safe, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom Dublex
Elegant innredet rom i to etasjer for 4 voksne og 1 barn med to soverom. Hvert soverom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene inneholder sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt luftkondisjonering, minibar (inneholder vann, brus og juice), safe, vannkoker og balkong.
Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

 

Sen frokost

 

Lunsj

 

Middag

 

Dessert, kaker og smørbrød

 

Snacks

 

A la minute corner

 

Tyrkisk pide og pizza

 

Is

 

Restaurant

24 timer

 

Drikke

Lobbybar

 

Pattaya Snack Restaurant & Bar

 

Sushi Bar

 

Café Chai Bar

 

Charma Disco Bar

 

 


A'la carte – Et måltid i en av restaurantene er inkludert. Reservasjon er nødvendig. Aldersgrense 12 år. 

La Luna Italiensk

19:00 – 21:00

Khun Mae Thai

19:00 – 21:00

Sarai Fisk & Medelhavsmat

19:00 – 21:00

Ocakbasi Tyrkisk

19:00 – 21:00

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot avgift.

 

Basseng- og strandhåndklær kan lånes på hotellet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Ultra All Inclusive - Gratis internett - Avstand til strand 0 m – Boğazkent 1 km - Belek 7 km – Antalya sentrum 50 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom