Sunrise Beach Hotel Kypros Kypros Protaras
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sunrise Beach Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

Sunrise Beach Hotel er et populært og velkjent hotell som ligger rett ved stranden i Protaras. Hotellet er perfekt for alle som ønsker å nyte solen og bade og bo nær restauranter, butikker og barer.

 

Hotellets herlige bassengområde byr på et stort laguneformet basseng, boblebad, barnebasseng og en swimup-bar. Solsenger og parasoller tildeles alle gjester ved ankomst og er gyldige for hele oppholdet. Hvis du foretrekker sand og saltvann, ligger stranden rett nedenfor hotellet.

 

Ønsker du en aktiv ferie har Aquarius Health Club innendørsbasseng, squash, bordtennis og treningsstudio. Ønsker du å unne deg en avslappende stund, tilbyr søsterhotellet Sunrise Pearl Hotel & Spa et deilig spaområde med blant annet innendørsbasseng, badstue, snørom og en rekke ulike behandlinger (ekstra avgift). De yngre gjestene mellom 4-12 år kan spille og møte nye venner i den internasjonale miniklubben på Sunrise Pearl Hotel & Spa (ikke-skandinavisktalende personale).

 

Oppholdet inkluderer frokost og hotellet tilbyr flere forskjellige restauranter.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Standard rom
Lyst innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar, vannkoker med te og kaffe og balkong. Bad med to vasker, dusj, toalett, hårføner og badekåpe.

 

Superiorrom
Lyst innredet, litt større rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar, vannkoker med te og kaffe og balkong. Bad med to vasker, badekar eller dusj, toalett, hårføner og badekåpe.

Måltid

Frokost inkludert.

Tilleggsinformasjon

Noen fasiliteter deles med søsterhotellet Sunrise Pearl Hotel & Spa.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som stranden, restauranten, baren og bassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel blir innrofmert.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng - Barnebasseng  Restaurant  Bar  Gratis internett

• Avstand til strand 0 m  Protaras sentrum 150 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom