Theo Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Theo Hotel
TrustYou Tooltip Text
Agia Marina 731 00, Chania
Hotellbeskrivelse

Theo Hotel er et hyggelig, familiedrevet leilighetshotell som ligger på en høyde i Agia Marina med en fantastisk utsikt over havet. Alle som ønsker å bo i rolige omgivelser, en kort spasertur fra stranden, vil trives her.

 

Ved det nydelige bassengområdet er det et basseng samt et barnebasseng og en solterrasse med solsenger og parasoller. Bassengbaren serverer forfriskende drinker og i restauranten er det mulig å kjøpe et enklere måltid dersom sulten kommer snikende. En kort spasertur fra hotellet ligger stranden hvor du kan tilbringe lange dager med salte bad og nyte solens varme stråler.

 

På Theo Hotel kan du velge om du vil bo i leilighet eller hotellrom, og frokost er inkludert i oppholdet. For den aktive reisende er det et treningsrom og et innendørsbasseng.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig f.eks. å streame filmer og lignende.

 

Vær oppmerksom på at det er en rekke trapper i hotellområdet.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering (ekstra kostnad), minikjøleskap, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Studiorom
Fine ettromsleiligheter for 3 personer. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), te-kjøkken med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Toroms leilighet
Pent møblerte toromsleiligheter for 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt kombinert soverom/stue med to sovesofaer og åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), telefon og balkong. Badene har dusj, toalett og hårføner.

 

Treroms leilighet
Pent møblerte toromsleiligheter for 6 personer. Alle leilighetene er innredet med to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt kombinert soverom/stue med to sovesofaer og åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), telefon og balkong. Badene har dusj, toalett og hårføner.

 

Maisonette rom
Pent innredet, litt mindre toromsleiligheter for 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt kombinert soverom/stue med to sovesofaer og åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), telefon og balkong. Badene har dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl.

Betalte tjenester

Luftkondisjonering: Ca. 6 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Bassengbar  Innendørs svømmebasseng  Gratis internett

• Avstand til strand 150 m  Lokalt sentrum 1,5 km  Chania 9 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom