Utopia Resort & Residence Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Utopia Resort & Residence
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Utopia Resort & Residence er perfekt for alle som setter pris på et komfortabelt Ultra All Inclusive-hotell med mange fasiliteter innen rekkevidde. Hotellet ligger i Avsallar, ca 22 km vest for Alanya, og her bor du rett ved stranden.

 

Med flere ulike bassenger er det enkelt å finne din egen favoritt. Nyt fine svømmeturer, ta det med ro i relax bassenget eller ha det gøy med barna i bassenget med en mini aquapark. Foretrekker du salte bad, ligger Middelhavet rett utenfor døren, bare noen få skritt fra hotellområdet.

 

I spasenteret kan du nyte badstue eller tyrkisk bad, og det er også mulig å få en avslappende massasje. Det er også i spasenteret du finner innendørsbassenget. Ønsker du en aktiv ferie tilbys blant annet yoga, pilates og tennis.

 

I høysesongen organiserer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning. Når mørket faller på er det underholdning i form av show og livemusikk. For de yngre barna arrangeres det blant annet minidiskotek, ansiktsmaling og skattejakt. Det finnes også en internasjonal miniklubb for barn i alderen 4-12 år og en lekeplass.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og derfor er det ikke mulig å streame film ol.


Rom informasjon

Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Swim Up Rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og terrasse med direkte utgang til bassenget. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Elegant innredet rom for 4 personer med to rom. Rommene har ett soverom med en dobbeltseng og ett soverom med to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom Residence
Elegant innredet rom for 4 personer med to soverom med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene har soverom med en dobbeltseng og soverom med to enkeltsenger og stue med sofagruppe. Rommene har også 2 TVer, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong.
Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Laguna Snacks

14:00 – 16:00

Yummy Burger - Snacks

11:00 – 21:00

Mezze Restaurant - Snacks

12:00 – 16:00

Café La’Orange Patisserie

10:00 – 00:00

Is

12:00 – 16:00

Nattmat

00:00 – 03:00

Tidig frokost

03:00 – 07:00

 

Drikkevarer

Lobby Bar

24 timer

Pool Bar

10:00 – 00:00

Residence Bar

10:00 – 21:00

Laguna Bar

10:00 – 01:00

 

A'la Carte restauranter – Mot betaling. Husk å reservere bord.

Bistro Terrazza

19:00 – 22:00

Mezze Restaurant

19:00 – 22:00

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot avgift.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.


Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram vil forekomme.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger  Barnebasseng  Mini Aquapark  Tennisbane  Gratis internett

• Privat strand 0 m  Lokalt sentrum 2 km  Alanya 22 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom