Villa Sonata Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Villa Sonata Hotel
TrustYou Tooltip Text
Damlatas Cad. Seral Sok. No 31, 07400
Hotellbeskrivelse

Villa Sonata er et lite og trivelig leilighetshotell som gjennnom årene har blitt veldig populært blant skandinaviske gjester. Hotellet ligger på klippen til borgen, hvilket innebærer at du på hotellet har en fantastisk utsikt over Alanya.

 

Her finnes det to bassengområdet, et med barnebasseng og et som benyttes av de voksne gjestene. Du finner også en trivelig restaurant som serverer både tyrkiske og internasjonale retter. Hotellet har også et Spa-senter, her kan du betale for en herlig stund med hamam, jacuzzi eller massasje. Bare en kort promenade fra hotellet finner du sentrum og den herlige Kleopatrastranden.

 

Gratis internett er tilgjengelig i lobbyn. Vær obs på at forbindelsen er både ustabil og langsom og at det derfor ikke går å streame filmer etc.

Hotellet anbefales ikke for funksjonshemmede eller familier med små barn ettersom veien til hotellet er veldig bratt. Den bratte bakken opp til hotellet innebærer at transferbussen ikke stopper utenfor hotellet som betyr at du må gå de siste 20 metrene selv. 

Rom informasjon

Toromsleilighet (Suite rom)
Fint innredede toromsleiligheter for opptil 4 personer. Alle leiligheter har et soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger, en sovesofa i et kombinert oppholdsrom  / soverom med et åpent kjøkken, samt et bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene er utstyrt med det nødvendigste kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, telefon, air condition, safe og har en balkong.

 

Toromsleilighet (Panoramic Suite)
Fint innredede toromsleiligheter for opptil 4 personer. Alle leiligheter har ett soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger, en sovesofa i et kombinert oppholdsrom  / soverom med et åpent kjøkken, samt et bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene er utstyrt med det nødvendigste kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, telefon, air condition, safe og har en balkong.

 

Studioleilighet (Standardrom)

Fint innredede leiligheter for opptil 2 personer med et soverom. Alle leiligheter har et kombinert soverom og oppholdsrom med en dobbelseng eller to enkeltsenger samt et bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene er utstyrt med det nødvendigste kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, telefon, air condition, safe og har en balkong.

Mat / Drikke konsept
Frokost eller all Inclusive finnes å kjøpe ved booking av reisen.


All Inclusive konsept:

Frokost

:

08:00 - 10:00

Lunsj

:

12:30 - 14:30

Middag

:

19:00 - 21:00

Bar

:

10:00 - 22:00

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                    Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Tilleggsinformasjon

Vær oppmerksom på at bassenger, takterrassen og det tyrkiske badet (hamam) ikke er åpent mellom den 31 oktober til den 1 april. Utendørs restauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt under lavsesongen og åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres. Måltider serveres fra buffén eller à la carte-menyen, beroende på antall gjester. Importerte drikker, drikke i flaske, ferskpresset fruktjuice og spesial kaffe inngår ikke i All Inklusive konseptet. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. 

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  Barnebasseng  RestaurantBar Gratis internett i lobby
 Kleopatrastranden 300 m  Alanya sentrum 300 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom