Waterside Resort & Spa Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Waterside Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Titreyengöl Mevkii Side
Hotellbeskrivelse

Luksuriøst All Inclusive-hotell i vakre omgivelser

 

Waterside Resort & Spa er et femstjerners luksushotell med et bredt spekter av aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser, ca. 7 km fra Sides historiske sentrum.

 

Med beliggenhet kun 250 m fra hotellets private strand og et stort bassengområde er forholdene for en avslappende strandferie optimale. Ved bassengområdet finner du bassenger for både store og små, og vi kan garantere at bassenget med vannsklier raskt blir en stor hit for de større barna. Både ved bassenget og på stranden kan du fritt bruke solsenger og parasoller. Skal du reise i lavsesong er det også mulig å benytte hotellets innendørsbasseng.

 

På hotellet finner du også et SPA-senter med alle fasiliteter som trengs for å skjemme deg bort: Tyrkisk bad, badstue, massasje og frisør (alle behandlinger mot avgift). Ønsker du å være aktiv i ferien, kan du trene i treningsstudioet og spille tennis eller sandvolleyball. I den internasjonale miniklubben arrangeres det morsomme aktiviteter for de minste, og på dagtid og kveldstid underholder hotellets animasjonsteam.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Elegant innredede rom for opptil 3 personer. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, luftkondisjonering, safe, vannkoker, TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Familierom 4 personer
Elegant inreddede familierom i 2 etasjer. I underetasjen er det en dobbeltseng og en sovesofa - i overetasjen to enkeltsenger. Rommet har også TV, telefon, klimaanlegg, safe, vannkoker og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider og snacks

 

Frokost *

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snack Bar

12:00 – 17:00

Is

13:00 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

 

* Friskpresset frugtjuice inkl.

 

Barer

 

Lobby Bar                   

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

 

 

A’la Carte-restauranter - Ett måltid inkl. Husk å reservere bord!

 

Pasha Restaurant

19:00 – 21:00

Irmak Restaurant

19:00 – 21:00

Toscana Restaurant

19:00 – 21:00

 

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice* er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA-senteret mot betaling. Vannskliene er åpne noen timer hver morgen og ettermiddag. Ikke-skandinavisktalende personale i miniklubben. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier Privat Strand
Ultra All Inclusive Side Sentrum 7 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom