Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Hellas Rhodos Ixia
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Akti Imperial Deluxe Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Ialisou, Ialisos 851 01, Rhodos
Hotellbeskrivelse

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa er et Ultra All Inclusive-hotell som består av to bygninger med en perfekt beliggenhet rett ved stranden i Ixia. Akti Imperial Deluxe Resort & Spa gir deg og din familie en flott mulighet for en uforglemmelig ferie i vakre omgivelser.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde med to bassenger med et "Lazy river style pool" som renner ut i hovedbassenget. Det er også et basseng med en mer rolig og avslappende atmosfære for de som heller vil nyte solen på en solstol og bare slappe av. De aller minste gjestene kan plaske rundt og ha det gøy i barnebassenget med minisklie. Fra bassengområdet er det en tunnel som raskt og trygt tar deg til stranden.

 

I høysesongen arrangerer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. Hvorfor ikke konkurrere i sandvolleyball eller dart mens de yngre mellom 4-12 år leker i miniklubben (ikke skandinavisktalende). På dagtid arrangeres leker og aktiviteter ved bassengområdet og noen dager er det kveldsunderholdning. Unn deg selv et besøk på hotellets spa for litt ekstra luksus, som tilbyr både innendørsbasseng, treningsrom og en rekke behandlinger (mot betaling). Hotellet tilbyr også escape room, 7D kino og spillrom (ekstra kostnad).

 

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa inkluderer mat og drikke 24 timer i døgnet, og hotellet har fire forskjellige temarestauranter som kan brukes én gang under oppholdet. Det finnes også flere forskjellige barer som serverer forfriskende drikker.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, safe, minibar (inneholder øl, vin, brus og vann og etterfylles daglig), vannkoker og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett, hårføner og tøfler.

 

Panorama rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, safe, minibar (inneholder øl, vin, brus og vann og etterfylles daglig), vannkoker og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett, hårføner og tøfler. Disse rommene har direkte havutsikt.

 

Suite rom
Fine rom for maks 4 personer. Rommene et soverom som inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en stue med to sovesofaer, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, safe, minibar (inneholder øl, vin, brus og vann og påfylles daglig), vannkoker og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett, hårføner og tøfler.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 22:00

Jolly Chef - Snacks

10:00 – 24:00

Oliver´s Chef - Snacks

10:00 – 24:00

Express Restaurant – Night snacks

22:00 – 06:30

 

Dryck

Pool Bar The Jolly Bartender

10:00 – 00:00

Pool Bar H2 Bar

10:00 – 00:00

Main Bar

10:00 – 01:00

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

 

A’la carte Temarestauranter – ett besøk per opphold er inkludert. Reservasjon kreves.

Asterias – Fisk og skalldyr

19:00 – 21:30

Red Elephant - Asiatisk

19:00 – 21:30

Lukulus - Gresk

19:00 – 21:30

Marco Polo - Italiensk

19:00 – 21:30

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, spabehandlinger, vannsportaktiviteter på stranden og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Sørg for å følge hotellets kleskode ved middagen.

 

Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesong eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Flere bassenger – Barnebasseng – Gratis internett – Ultra All Inclusive - Tennisbane
Privat strand 100 m – Ixia sentrum 200 m – Rhodos by 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom