All Senses Nautica Blue Resort Spa Hellas Rhodos Rhodos Town
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
All Senses Nautica Blue Resort Spa
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.


All Senses Nautica Blue Resort & Spa er et godt hotell med høy standard, som ligger rett ved stranden og en kort spasertur til den lille byen Fanes. Her er det rikelig med plass og fasiliteter for både store og små som ønsker å bo godt med All Inclusive.

 

Hotellet har to bassengområder med hver sin solterrasse, svømmebasseng og barnebasseng. Hvis du foretrekker sand mellom tærne, trenger du bare å gå noen få skritt for å komme til stranden.

 

SPA-området byr på mange muligheter til å skjemme deg bort. Her finnes et bredt utvalg av herlige og avslappende behandlinger (alle behandlinger er mot betaling). Hotellet har også et innendørsbasseng og et barnebasseng. I miniklubben kan alle barn i alderen 4-12 år treffe nye venner, leke på lekeplassen og plaske i barnebassenget (ikke skandinavisk).

 

Her er det underholdning og aktiviteter for hele familien. Hvorfor ikke konkurrere mot hverandre i bordtennis eller tennis? I sommermånedene vises det film i utendørskinoen, og hotellets animasjonsteam tilbyr morsomme aktiviteter og underholdning.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å strømme filmer og lignende.

Rom informasjon

Bungalow-rom

Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, safe, klimaanlegg, minikjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med toalett, hårføner og dusjkabinett eller badekar.

 

Familierom

Fine rom for 2 personer med mulighet for 2 ekstra oppredninger. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, safe, klimaanlegg, minikjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med toalett, hårføner og dusjkabinett eller badekar.

 

Familierom Superior 

Fine rom for 4 personer. Alle rommene har ett soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sovesofa. De har også TV, safe, klimaanlegg, minikjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med toalett, hårføner og dusjkabinett eller badekar.

 

Juniorsuite med privat basseng

Fine rom for 4 personer. Alle rommene har ett soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sovesofa. De har også TV, safe, klimaanlegg, minikjøleskap, vannkoker og terrasse med privat basseng. Bad med toalett, hårføner og dusjkabinett eller badekar.

 

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Captain’s Restaurant

 

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

 

 

Greek Mageireio Restaurant

 

Snacks

10:00 – 16:00

Kaffe, te og kake

16:30 – 17:30

Middag*

19:00 – 22:30

 

* Bordreservasjon påkrevd!

 

 

Sailing Bar & Italian Pizza

 

Bar

10:00 – 18:00

Middag*

19:00 – 22:30

 

* Bordreservasjon påkrevd!

 

Barer

 

Poseidon Bar

10:00 – 01:00*

Barbarossa Bar

17:00 – 01:00*

 

* Etter kl. 23.00 mot betaling.

 

 

Importert alkohol, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, drikke på flaske og iskrem er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Det serveres ikke alkohol til personer under 18 år.

 

Bassenget, uteserveringene og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen.

 

Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

 

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng All Inclusive Gratis internet  Strand 20 m Lokalt sentrum ca. 700 m Rhodos by 26 km Rhodos flyplass ca 13 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom