All Senses Ocean Blue Sea Side Hotel Hellas Rhodos Rhodos Town
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
All Senses Ocean Blue Sea Side Hotel
Hotellbeskrivelse
I resepsjonen i lobbyen står det flerspråklige personalet til disposisjon. Blant ferieanleggets fasiliteter finner du bagasjeoppbevaring og en safe. WiFi er tilgjengelig på fellesområdene (mot en avgift). I turskranken kan du få hjelp med å bestille utflukter. En heis og fasiliteter tilpasset rullestolbrukere er tilgjengelige. På supermarkedet kan du gjøre de daglige innkjøpene. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til overnattingsstedet. Blant feriesenterets andre fasiliteter finner du en aviskiosk og et TV-rom. Ved ankomst med bil kan gjestene parkere den i garasjen eller på parkeringsplassen (uten ekstraavgift). Andre tjenester som tilbys, er en barnevakttjeneste, barnepass, transport til/fra flyplassen, romservice, vaskeriservice, en frisør, et myntvaskeri, en hotellege og en egen transporttjeneste. Omgivelsene kan takket være sykkelutleien også utforskes med sykkel.
plassering / beliggenhet
Strandhotellet All Senses Ocean Blue Seaside Resort ligger rundt 1.5 km fra Ialyssos sentrum.
Rom informasjon
Et klimaanlegg og sentralvarme sørger for et behagelig inneklima på rommene. På balkongen eller den private terrassen utenfor de fleste rom kan gjestene slappe av og nyte havutsikten. Rommene har dobbeltseng eller sovesofa. Separate soverom kan bestilles. Barnesenger for de yngste gjestene kan også fremskaffes. I tillegg finnes det en safe og, mot en ekstraavgift, en minibar. Kjøleskap, minikjøleskap og te-/kaffekoker regnes også som del av standardutrustningen. Internett-tilgang, telefon, TV og WiFi (uten ekstraavgift) gir deg økt komfortfølelse i ferien. Badet, som er utstyrt med dusj og badekar, har en hårføner. Det er mulig å bestille rom tilpasset rullestolbrukere. Ferieanlegget tilbyr rom for ikke-røykere.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en restaurant, en kafé og en bar. På overnattingsstedet er det mulig å bestille forpleiningstilbud som all-inclusive. All-inclusive-gjestene får spesielle ekstratjenester som snacks, i tillegg finnes det et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol. Gjestene tilbys en lekker og rikholdig buffet til frokost, lunsj og middag. Glutenfrie måltider og vegetarretter tilberedes på forespørsel.
Sport og underholdning
I tillegg til innendørs- og utendørsbassenger finnes det et badeområde for barn. Dyp avslapning i boblebadet (mot en avgift), moro i vannsklia og forfriskende drikkevarer i bassengbaren – her kommer gjestene til å oppleve hvor variert og morsomt det kan være i et badeanlegg. På solterrassen finnes det solsenger og parasoller. Overnattingsstedet har et omfattende sportsprogram utendørs med sykling/terrengsykling, tennis, boccia, sandvolleyball, volleyball, fiske og ridning. Vannsportsprogrammet på ferieanlegget omfatter windsurfing, kitesurfing, kanopadling, seiling, katamaranseiling, snorkling, dykking, vannaerobic og aqua-fitness. Vannskikjøring og kajakkpadling tilbys av eksterne arrangører. Overnattingsstedet tilbyr et stort antall sportslige innendørsaktiviteter, som f.eks. et treningsrom, bordtennis, dart, gymnastikk og aerobic samt, mot et gebyr, biljard. På ferieanlegget finnes det ulike velværetilbud som spa, skjønnhetssalong og massasjebehandlinger. Mot en ekstraavgift kan gjestene dessuten benytte seg av en badstue og et dampbad. Et fritidsprogram, live-musikk og en miniklubb sørger for at du har det moro i ferien.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom