Anais Collection Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Anais Collection Hotel
Chrissi Akti, Chania PC 731 00, Crete
Hotellbeskrivelse

Anais Collection Hotel er et hyggelig hotell som ligger i rolige Chryssi Akti. Hotellet består av flere bygninger og er omgitt av palmer og grønne trær. Her trives par, venner og familier som ønsker å bo på et mindre hotell med rolig atmosfære.

 

Hotellet har to trivelige bassenger med plass til deilige dager i solen og en forfriskende svømmetur. For de aller minste er det et barnebasseng å leke og plaske i. Blir du sulten eller tørst, har hotellet en bassengbar som serverer forfriskende drinker og en restaurant. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet hvis du foretrekker salte bad og sand mellom tærne.

 

Etter en lang dag i solen er det lett å komme seg til Chania, som har et stort utvalg av herlige restauranter og butikker.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Studio
Fine studioer for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, vannkoker, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, brødrister og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom med ett soverom
Fine leiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, vannkoker, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, brødrister og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Strand-/bassenghåndkle: Ca. 2 euro som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info
2 bassenger - Barnebasseng - Restaurant - Gratis internett - Avstand til strand 300 m - Lokalsenter 400 m - Chania 4,5 km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom