Anjeliq Downtown Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Anjeliq Downtown Hotel
Saray Mahallesi, Türkmenbaşı Sk. No:1, 07400 Alanya
Hotellbeskrivelse

Trendy hotell nært både strand og sentrum

 

Anjeliq Downtown Hotel har en sentral beliggenhet kun et steinkast fra den kjente Kleopatrastranden. Hotellet er perfekt for alle som ønsker å bo på et trendy hotell med nærhet til både strand og sentrum.

 

Det er tydelig at hotellet er innredet med en lidenskap for uvanlige og stilige detaljer. Rommene er dekorert med sykler som veggdekorasjon og to store sjiraffer overvåker restauranten og det åpne kjøkkenet. Spa-området er også trendy og tilbyr tyrkisk bad, badstue og massasje mot en avgift.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.

Safe kan leies i resepsjonen.


Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Trendy møblerte rom utstyrt med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, klimaanlegg og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Stort standardrom 2 personer
Trendy innredet rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, luftkondisjonering og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Familierom 4 personer
Trendy innredede rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert. I tillegg har rommet TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, klimaanlegg og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkia Travel.

Tilleggsinformasjon

By- og turistområde med gjennomgangstrafikk. En trafikkert vei må krysses for å komme til stranden. Vær oppmerksom på at de fleste rommene vender mot hovedveien og at det derfor vil oppstå trafikkstøy - selv om natten. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Restaurant Avstand til Kleopatra stranden 50 m. Sentrum 800 m. 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom