Aphea Village Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Aphea Village Hotel
Hotellbeskrivelse

Aphea Village Hotel er et lite leilighetshotell som ligger i nærheten av den koselige lille landsbyen Kolymbari. Hotellet ligger i vakre omgivelser i en åsside med en fantastisk utsikt over havet.

 

Her er et lite bassengområde med plass til både avslapning og svømming. Bassenget er omgitt av solsenger og parasoller, og bassengbaren serverer forfriskende drinker. En kort spasertur fra hotellet ligger stranden, der du kan tilbringe late dager i solen avbrutt av salte svømmeturer. 

 

Den lille fiskerlandsbyen Kolymbari ligger ca 600 meter fra hotellet og her er det et lite utvalg restauranter. Hvis du er interessert i det pulserende livet i Chania, kan du ta buss eller taxi dit.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Toroms leilighet

Pent møblerte toromsleiligheter for to personer med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa. Alle leilighetene er innredet med soverom med to enkeltsenger og kombinert soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. I tillegg TV, telefon, luftkondisjonering (mot betaling), safe (mot betaling), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj og toalett.

 

Toromsleilighet Familie

Pent innredede toromsleiligheter for to personer med mulighet for to ekstra oppredninger på sovesofa. Alle leilighetene er innredet med soverom med to enkeltsenger og kombinert soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og to sovesofaer. I tillegg TV, telefon, luftkondisjonering (mot betaling), safe (mot betaling), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj og toalett.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Klimaanlegg: Ca. 7 euro per dag, som betales direkte til hotellet.
Safe: Ca. 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Bassengbar Gratis internett
Avstand til strand 600 m Kolymbari 600 m Chania 23 km Chania flyplass ca 44 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom