Arabella World Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Arabella World Hotel
Karaçaltı Mevkii Avsallar Mah. No :37
Hotellbeskrivelse

Arabella World Hotel er et eldre hotell som ligger i Avsallar, ca. 26 km vest for Alanya. Hotellet består av to bygninger som ligger på hver sin side av en liten vei. Hotellet er et godt valg for par og familier som planlegger å tilbringe mesteparten av dagen på stranden eller ved bassenget.

Det er et fint bassengområde med vannsklier og barnebasseng. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet og her kan hotellets gjester bruke solsenger og parasoller gratis. Du kommer deg enkelt til stranden ved å bruke en tunnel som går under hovedveien.

 

De minste barna kan møte nye venner i miniklubben (4-12 år, her snakkes ingen skandinavisk) eller på lekeplassen. I høysesongen tilbyr hotellets underholdningsteam morsomme aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning for både store og små. Her har du mulighet til å trene vanngymnastikk, bordtennis, dart og biljard (mot betaling). Hotellet har også et spillrom (mot betaling).


Hotellets SPA-avdeling tilbyr både badstue, tyrkisk bad og massasje (alle behandlinger mot betaling) samt innendørsbasseng og et lite treningsstudio.


Internett er tilgjengelig i lobbyen mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.


Rom informasjon

Økonomirom
Pent innredet rom for 3 personer med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Alle rom har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, sentralstyrt luftkondisjonering/klimaanlegg, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe (mot avgift) og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at økonomirommene kan ligge i 1. etasje og ikke har utsikt.

 

Standard rom
Pent innredet rom for 3 personer med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Alle rom har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, sentralstyrt luftkondisjonering/klimaanlegg, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe (mot avgift) og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Pent innredet rom for 4 personer i to etasjer og med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Alle rommene har hems med en dobbeltseng og soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt luftkondisjonering/klimaanlegg, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe (mot avgift) og balkong . Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Vær oppmerksom på at rommene er delt mellom to bygninger og vi kan ikke garantere rom i en bestemt bygning.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 16:00

Beach Snacks

10:00 – 16:00

Kaffe, te & kaker

16:00 – 17:00

Nattsuppe

23:30 – 00:00

 

Drikke

Pool Bar

11:00 – 23:00

Lobby Bar

11:00 – 23:00

Beach Bar*

10:00 – 18:00


* Kun alkoholfrie drikker er inkludert. Iskrem mot betaling.

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA-senteret, vannsport på stranden og biljard mot betaling. Drikke etter kl. 23.00 mot et gebyr.


Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Høy musikk fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram og trafikkstøy vil forekomme.

 

Miniklubben og vannskliene er åpne noen timer hver morgen og ettermiddag.

 

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten varsel til Mixx Travel.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Vannsklie  All Inclusive  Internett mot avgift

• Avstand til strand 450 m  Avsallar sentrum 1 km  Alanya sentrum 26 km  Antalya flyplass ca. 115 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom