Ark Suite Apart - 950 meter til den besømte Kleopatra stranden
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Ark Suite Apart
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa Mahallesi Keykubat Bulvarı No:8 07400
Hotellbeskrivelse

Familiehotell med flere bassenger og vannsklier


 

Ark Suite Apart er et stort, men innbydende leilighetshotell i gangavstand fra tirsdagsbasaren og markedshallen. Der kan du kjøpe fersk frukt, grønnsaker og fisk som du så har mulighet til å tilberede på kjøkkenet som er i rommet. Dersom du ikke har lyst til å lage din egen mat er det mulighet for å kjøpe frokost, halvpensjon eller all inclusive etter ankomst, dette betales direkte til hotellet.Her er det både plass og aktiviteter for hele familien med restaurant, to barer og flere bassenger for store og små. Det er også en koselig hage, lekeplass for de minste, bordtennis og biljard. Har du lyst til å skjemme deg selv bort, kan du bruke hotellets tyrkiske bad og badstue, eller avtale en ny frisør hos frisøren.Den vakre Kleopatra-stranden ligger ca. 950 m fra hotellet, og i høysesongen arrangerer hotellet gratis transport til stranden.

Rom informasjon

Toroms leilighet
Hotellet har 46 pent innredede rom bestående av et soverom og en stue med kjøkkenkrok. I hvert rom er det mulighet for to ekstra senger/sovesofa. Alle rom har kjøkkenkrok med lite kjøleskap samt nødvendig kjøkkenutstyr, luftkondisjonering, safe, TV, telefon og balkong. Rommene har også eget bad med dusj, toalett og hårføner.Økonomi Rommene er innredet som toroms leiligheter men ligger i første etasje.Treroms leilighet

Hotellet har 18 koselige rom bestående av to soverom og stue med kjøkkenkrok. I hvert rom er det mulighet for to ekstra senger/sovesofa. Alle rom har kjøkkenkrok med lite kjøleskap samt nødvendig kjøkkenutstyr, luftkondisjonering, safe, TV, telefon og balkong. Rommene har også eget bad med dusj, toalett og hårføner. 

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Tilleggsinformasjon

By- og turistområde med gjennomgangstrafikk. Safe og air condition mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Air condition:                   Ca 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks:                  Ca 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  Barnebasseng • Vannsklier • Restaurant  Bar  Gratis internett
• 
Kleopatra stranden 950 m  Alanya sentrum 2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom