Barut Hemera Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Barut Hemera Hotel
Hotellbeskrivelse

Barut Hemera i Side er et ferieparadis for både barnefamilier, venner og par som ønsker sin ferie i luksuriøse omgivelser. Her er det fasiliteter for hele familien og aktiviteter for både store og små.

 

Omgitt av svaiende palmer og grønne trær ligger hotellets store hovedbasseng med vannsklier. Hotellet har også et relax pool og et stille basseng (+16). For de aller minste gjestene er det et barnebasseng å plaske rundt og ha det gøy i. Hotellet har også et innendørsbasseng som er åpent i vinterhalvåret. Rett nedenfor hotellet ligger hotellets private strand (inkludert solsenger og parasoller) som inviterer til en deilig dukkert i Middelhavet. Vil du kose deg litt ekstra, finnes det paviljonger til leie på stranden.

 

Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter på dagtid og underholdning på kveldene. Det finnes også en internasjonal miniklubb for alle barn i alderen 4-12 år (ikke-skandinavisktalende personale) og en lekeplass.

 

Unn deg selv et besøk på hotellets spasenter for en avslappende massasjebehandling, hammam og badstue (alle behandlinger i spasenteret mot betaling.) For den aktive reisende er det blant annet mulighet til å trene aerobic, spille tennis , volleyball eller tren i treningsstudioet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Rom informasjon

Superior-rom
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng og en enkeltseng eller to enkeltsenger og sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, safe, vannkoker med kaffe og te, liten kaffemaskin og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Deluxerom Swim Up
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og sovesofa/lenestol, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, safe, vannkoker med kaffe og te, liten kaffemaskin og terrasse med solsenger. Bad med dusj, toalett og hårføner. Utgang til felles basseng direkte fra terrassen. Bassenget er oppvarmet mellom 1. november og 30. april.

 

Familierom
Pent møblert rom for 4 personer med to soverom. Ett soverom med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, safe, vannkoker med kaffe og te, liten kaffemaskin og balkong.
Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:30

A la Carte Frokost*

07:00 – 10:30

Sen frokost

10:30 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Efttermiddagssnacks

12:30 – 15:00

Pannekaker

11:00 – 15:00

Snacks

16:00 – 18:00

Patisserie

10:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:30

Nattmeny

23:00 – 07:00


* Mot avgift

 

Drikke

Lobby Bar

24 timer

Pool Bar

10:00 – 23:00

Kumsal Snack Bar*

10:00 – 01:0

Hemera Bar**

10:00 – 23:00


* Åpent i perioden 01. mai – 31. oktober.
** Åpent i vintermånedene.

 

A'la Carte restauranter  En valgfri middag på restaurant er inkludert. Husk å reservere bord.

Akdeniz International

19:00 – 21:30

Fisk & Skalldyr

19:00 – 21:30

Sofra tyrkisk *

19:00 – 21:30

Olive Italiensk*

19:00 – 21:30

Meltem Sushi

18:00 – 23:00


* Åpent i perioden 01. mai – 31. oktober.

 

Utvalgt importert alkohol, spesialkaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet.

 

Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter (inkludert vannsport på stranden) mot en avgift.

 

Vannskliene er åpne noen timer om morgenen og ettermiddagen. Relax pool og barnebassenget er oppvarmet mellom 1. november og 30. april.

 

Du kan låne badehåndklær på hotellet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år. Høy musikk fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogrammer og trafikk kan forekomme.

 

Anstendig påkledning i A'la carte-restaurantene (ingen badetøy og tøfler).

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Bassenger  Barnebasseng  Vannsklier  Ultra All Inclusive • Gratis internett

 Avstand til strand 0 m  Side sentrum 3 km  Lokalt sentrum 300 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom