Cathrin Hotel Hellas Rhodos Faliraki
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Cathrin Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.


Cathrin Hotel er et hyggelig hotell som ligger i den vakre og rolige bydelen Ladiko i Faliraki. Hotellet er bygget på en høyde med utsikt over Ladiko-bukten og består av seks en- og toetasjes bygninger. Hotellet er ideelt for familier, par og venner som ønsker et godt opphold i rolige omgivelser.

 

Det flotte bassengområdet innbyr til avslapping og en dukkert i bassenget. Her kan du sitte på en solseng under en parasoll, ta en forfriskende dukkert i bassenget eller nyte noe godt å drikke i baren. De minste har selvfølgelig sitt eget barnebasseng å plaske rundt i. For de som foretrekker saltvann, ligger både Ladiko Bay og den populære Anthony Quinn Bay-stranden en kort spasertur fra hotellet.

 

Hotellets underholdningsteam arrangerer morsomme aktiviteter for hele familien, og for de minste finnes det en lekeplass. De aktive kan utfordre reisefølget til en tenniskamp eller trene i treningsstudioet (ekstra kostnad).

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet mot betaling. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.
Rom informasjon

Standardrom

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg (inkludert 15/06-20/09), minikjøleskap, safe (mot betaling) og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Superiorrom

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg (inkludert 15/06-20/09), minikjøleskap, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner. Vann og vin på ankomstdagen.

 

Familierom med køyeseng

Pent innredede rom for 2 voksne og 2 barn. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og køyeseng, TV, klimaanlegg (inkludert 15/06-20/09), minikjøleskap, safe (mot betaling) og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Halvpensjon er inkludert. Frokost og middag eksklusive drikke.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar Tennisbane Internett mot betaling
Avstand til stranden 650 m Faliraki sentrum 2,5 km Rhodos flyplass ca. 13 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom