Club Hotel Anjeliq Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Club Hotel Anjeliq
Konaklı Mahallesi, Gelpelit Mevkii No:3, 07410
Kort innformasjon
Bra All Inclusive hotell for hele familien, kun 8 km fra Alanya.
Hotellbeskrivelse

Club Hotel Anjeliq er et nydelig 4-stjerners familiehotell som ligger ca. 4 km fra den lille feriebyen Konakli og ca. 8 km fra Alanya. Her er plass til både barn og voksne.


 

Hotellet består av en hovedbygning og 7 mindre bygninger kaldtclub-bygninger (her er ingen heis). Enten du er her for fest og farge eller avslapning ved bassenget og stranden, er det god mulighet for begge. Her er 2 bassenger, hvorav den ene har 3 vannsklier og et barnebasseng. Hvis du foretrekker sand og saltvann, kan du enkelt nå stranden ved å bruke tunnelen under veien.


 

I perioden 1/5 - 30/9 sikrer hotellets animasjonsteam at ingenkjeder seg. De organiserer morsomme aktiviteter på dagtid og underholdning i hotellets eget amfiteater om kvelden. I hotellets diskotek kan du nyte en drink og slå dansefoten løs helt fram til. 02:00.


 

Du kan også ta vare på deg selv i hotellets eget spa med hammam,dampbad, badstue og massasje (alle behandlinger mot en ekstra avgift). Det er også et treningsrom, et mini-marked, frisør, biljard, minigolfbane, strandvolleyball og 2 møterom. Alle barn i alderen 4-11 kan møte nye venner i miniklubben (her snakker ikke skandinavisk), hvor det også er lekeplass.


 

Trådløst internett er tilgjengelig over helehotellet mot et gebyr. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.
Rom informasjon

Standard rom i hovedbygningen:

Pent innredede rom for 2-3 personer, med mulighet for en ekstraoppredning (felt seng). Alle rommene inneholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, air condition, minibar (inneholder 1,5 liter vann ved ankomst og refilleres mot en avgift), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

 

Familierom ihovedbygningen:

Pent innredede rom for 4 personer, med mulighet for en ekstraoppredning (felt seng). Alle soverommene inneholder to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, air condition, minibar (inneholder 1,5 liter vann ved ankomst og refilleres mot en avgift), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

 

Standardrom iklubbbygningen:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstraoppredning (felt seng). Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer 1,5 liter vann ved ankomst og refilleres mot en avgift), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

 

Familierom iklubbbygning:

Pent innredede rom for 4 personer, med mulighet for en ekstraoppredning (felt seng). Alle soverommene inneholder to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, air condition, minibar (inneholder 1,5 liter vann ved ankomst og refilleres mot en avgift), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

 

Standardrom med boblebadi klubbbygning:

Pent innredede rom for 2 personer. Alle rommenehar en dobbeltseng, TV, telefon, air condition, minibar (inneholder 1,5 liter vann ved ankomst og refilleres mot en avgift), safe (ekstra kostnad) og terrasse med boblebad. Bad med dusj, toalett og hårføner.
Mat / Drikke konsept
All Inclusive
Frokost : 07:30 - 10:00
Sen frokost : 10:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
 
Snacks : 10:00 - 16:00 På stranden
Kaffe, te og kake : 17:00 - 18:00
 
Lobby Bar : 10:00 - 23:00
Pool Bar : 10:00 - 23:00
Strandbar : 11:00 - 17:00
Disco : 23:00 - 02:00 Drikker mot betaling
 
A'la Carte - mot betaling. Husk å reservere bord
Tyrkisk / fisk : 19:00 - 21:00
 
Importert alkohol, drinker serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport, og noen fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet. Badehåndklær utlånes mot et gebyr. Solsenger på stranden kan leies mot et gebyr.

Støy fra hotellets utendørs diskotek og aktiviteter / underholdning kan forekomme.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom