Club Mermaid Village Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Club Mermaid Village
TrustYou Tooltip Text
Türkler Mah. No: 10 Alanya
Hotellbeskrivelse

 Koselig All Inclusive-hotell for hele familien


 

Koselige Club Mermaid Village er et 4-stjerners hotell som ligger i Türkler, ca. 16 km vest for Alanya. På dette herlige hotellet trives både par og barnefamilier og her bor du i et herlig miljø en kort spasertur fra hotellets private strand.

 

Hotellet har et deilig bassengområde med plass til både lek og morro, sant late dager på en solseng. Det er to bassenger å velge mellom, hvorav det ene har vannsklier for de som liker fart og spenning. For de aller minste gjestene er det et barnebasseng å leke og plaske i. Foretrekker du salte bad ligger hotellets private strand en kort spasertur fra hotellet, for å komme dit kan du bruke tunnelen under hovedveien.

Hotellet har et herlig spaområde hvis du vil slappe av og unne deg noe ekstra. Vil du heller være aktiv, er det mulig å spille for eksempel tennis, bordtennis eller biljard. Hotellets animasjonsteam arrangerer morsomme aktiviteter og underholdning for hele familien
 
 
Trådløst internett er tilgjengelig mot en avgift i lobbyen og ved bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen kan være både treg og ustabil, og at det derfor ikke er mulig å streame film eller lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Lyse og pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Rommet inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minikjøleskap, safe og balkong. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett, telefon og hårføner.
 


Familierom 4 personer
Lyse og pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Rommet inneholder to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom samt TV, telefon, air condition, minikjøleskap, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive

Frokost                 08:00 - 10:00
 Lunsj 12:30 - 14:00
 Middag 18:30 - 21:00
 
 Snacks  11:30 - 16:00
 Kaffe/te og kake 16:00 - 17:00
 Pool Bar 10:00 - 18:00
 Beach Bar 10:00 - 18:00
 Lobby Bar* 10:00 - 03:00 
* Mot betaling etter - kl. 23:00
 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert alkohol, drikke som serveres på flaske, ferskpresset juice, noe vannsport og enkelte fasiliteter (f.eks. biljard) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt eller begrenset i lavsesongen. Åpningstidene kan endres på kort varsel uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier Miniklubb Restaurant Bar
Internett mot betling  Privat strand 500 m. Alanya sentrum 16 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom