Cook's Club Alanya Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Cook's Club Alanya
TrustYou Tooltip Text
Saray Mah. Atatürk Cad. NO :153
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Cook's Club Alanya er et sjarmerende hotell i moderne stil med god beliggenhet rett ved Kleopatra-stranden. Med sitt moderne design og tilbakelente atmosfære er dette det perfekte hotellet for alle som ønsker å veksle late dager på stranden med sommerkvelder i Alanyas pulserende natteliv.

 

Ved det koselige bassengområdet er det plass til både deilige dager i solen og en forfriskende dukkert i bassenget. Nyt favorittdrinken din fra bassengbaren mens utvalgte DJ-er spiller den perfekte sommermiksen. Fra bassengområdet går du direkte til den vakre Kleopatra-stranden for en dukkert i havet.

 

Ønsker du å unne deg noe ekstra, besøk hotellets spa-avdeling, som tilbyr tradisjonelt tyrkisk bad, badstue, massasje og innendørsbasseng (alle behandlinger mot betaling). For aktive reisende er det et treningsrom og vannsport på stranden (vannsport mot avgift).

 

Hotellets restaurang ”The Cantina” serverar allt från vegetariskt till klassiska rätter, alltid tillagat på färska och lokala råvaror. Vill man ta sig till centrum kan man promenera längs med den vackra strandpromenaden och gator med små butiker och restauranger.
Det kan forekomme at hotellet har arrangementer der de spiller høy musikk – også etter midnatt.


Hotellet består av 4 mindre bygninger på "strandsiden" og en hovedbygning, som ligger like på andre siden av hovedveien.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Men husk at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.Rom informasjon

Økonomirom
Sjarmerende, litt mindre rom i bohemstil for 2 personer. Alle rom er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, safe, minikjøleskap (inneholder vann ved ankomst). Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at disse rommene kanskje ikke har balkong eller utsikt.

Økonomirommene ligger i hovedbygningen og på strandsiden. Spesifikk plassering kan ikke garanteres.

 

Standard rom
Sjarmerende rom i bohemstil for 2 personer. Alle rom er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, safe, minikjøleskap (inneholder vann ved ankomst) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Standardrommene ligger i hovedbygningen og på strandsiden. Spesifikk plassering kan ikke garanteres.

 

Studio rom
Sjarmerende rom i bohemstil for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har  en dobbeltseng, TV, klimaanlegg, safe, minikjøleskap (inneholder vann ved ankomst),  og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Studiorommene ligger i hovedbygningen og på strandsiden. Spesifikk plassering kan ikke garanteres.

 

Suite rom
Sjarmerende rom i bohemstil for 4 personer. Alle rom har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, minikjøleskap (inneholder vann ved ankomst), kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

Suiterommene ligger i hovedbygningen og på strandsiden. Spesifikk plassering kan ikke garanteres.

Mat / Drikke konsept

Inkludert frokost, halvpensjon eller Simple All Inclusive.

 

Enkel All Inclusive

Frokost

07:30 – 10:30

Lunsj

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 22:00

Bar*

10:00 – 22:00

* Drikke etter kl 22.00 mot betaling.


Frokost

Frokost inkl. kaffe, te og vann


Halvpensjon

Frokost inkl. kaffe, te og vann
Middag - drikke ikke inkludert


 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, smoothies og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Vær oppmerksom på at restauranten og stranden er åpne for allmennheten og at det derfor kan være barn her.

 

Vær oppmerksom på at det kan spille høy musikk på nabohotellene - selv etter midnatt.

 

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info
 Aldersgrense +12  Basseng  Restaurant  Bar  Internett  Avstand til strand 0m  Lokalt sentrum 0m  Alanya sentrum 1,5km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom