Cook's Club Ialysos Rhodes Hotel Hellas Rhodos Ialyssos
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Cook's Club Ialysos Rhodes Hotel
Hotellbeskrivelse

Cook's Club Ialysos Rhodos Hotel er et trendy hotell kun for voksne i populære Ialysos. Hotellet er perfekt for par og venner som vil nyte uforglemmelige øyeblikk med musikk fra håndplukkede DJ-er, trendy drinker og late dager ved bassenget.

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.

 

Hotellet har et herlig bassengområde med basseng, solterrasse, solsenger og parasoller. Her kan du slappe av til DJ-enes siste sommerhits mens du nyter en drink fra bassengbaren. Bare en kort spasertur fra hotellet ligger stranden, der du kan nyte solskinnsdager og salte bad.

 

Hotellets restaurant "The Cantina" serverer alt fra sunne vegetariske snacks til klassiske greske retter. Frokostbuffé er inkludert i reisens pris. Ønsker du å slappe av, kan du besøke hotellets spa-avdeling (alle behandlinger mot betaling), og for de aktive finnes det et utendørs treningsstudio.

 

Hotellet kan ha arrangementer der det spilles høy musikk - også etter midnatt.


Vær oppmerksom på at det vil oppstå støy fra flyplassen i nærheten.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å strømme filmer og lignende.

Rom informasjon

Classic rom

Moderne innredede rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, minikjøleskap (inkluderer en flaske vann ved ankomst) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Classic Trippelrom

Moderne innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, minikjøleskap (inkluderer en flaske vann ved ankomst) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Garden Bungalow-rom

Moderne innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen og en teltseng. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, minikjøleskap (inkluderer en flaske vann ved ankomst) og markterrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl.

Frokost inkluderer kaffe, te og vann.

 

Alle måltider og drikkevarer (unntatt frokost) og alle behandlinger i SPA-avdeling er mot en avgift.

 

Bassenghåndklær er tilgjengelig mot et depositum.

 

Høy musikk fra baren og bassengfester kan forekomme - også om kvelden.

 

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som stranden, restauranten, baren og bassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten varsel fra Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:


Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotell (16+) Basseng Restaurant Bar Gratis internett

Avstand til strand 850 m Sentrum 2,3 km Rhodos lufthavn ca. 10 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom