Cyprotel Faliraki Hotel Hellas Rhodos Faliraki
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Cyprotel Faliraki Hotel
TrustYou Tooltip Text
Faliraki 851 00, Rhodos
Hotellbeskrivelse

Cyprotel Faliraki Hotel er et godt hotell av høy standard. Her er det god plass for både par og familier som ønsker å bo godt og ikke vil bruke ferietid på å bekymre seg for hvor de skal spise sitt neste måltid.

 

Hotellet er bygget i gresk stil, og består av en hovedbygning og flere mindre bygninger i 1-2 etasjer som er spredt over hotellområdet.

 

Det er to gode bassengområder, begge med basseng, barnebasseng, bassengbar og solterrasse med solsenger og parasoller. Det er også et eget basseng med vannsklier, og et barnebasseng med sklie for barn under 6 år. Har du lyst på sand mellom tærne og en dukkert i havet, kan du rusle til den populære Faliraki-stranden, som er hele 5 km lang.

 

Det er mye å unne seg om du går lei av å svømme: Det er både tennisbane, fotballbane, treningsrom og miniklubb for 4-12-åringene (her snakkes det ikke skandinavisk). 6 dager i uken arrangerer hotellets underholdningsteam morsomme aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning for hele familien.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Standard rom
Fine, lyse rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, sentralstyrt klimaanlegg*, minikjøleskap (inneholder én flaske vann ved ankomst), safe og balkong. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.

 

Familierom
Fine, lyse rom for opptil 4 personer. Alle rommene er innredet med to soverom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg inneholder rommet TV, sentralstyrt klimaanlegg*, minikjøleskap (inneholder én flaske vann ved ankomst), safe og balkong. Bad med dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.

 

* i høysesongen

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider og snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost   

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Snacks

15:00 – 18:00

Middag

18:30 – 22:00

 

Barer 

Pool Bar

10:00 – 24:00

Aqua Park*

10:00 – 18:00

Roof Top Bar

17:30 – 24:00

* Ingen servering av alkohol

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, alle drinker i "Kiosk Bar" og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

 Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng – Vannsklier – All Inclusive – Gratis internett
Strand 1,5 km – Faliraki 1,5 km – Rhodos sentrum 17 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom