Day One Beach Resort & Spa Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Day One Beach Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Day One Beach Resort & Spa er et deilig, nyoppusset boutique-resort kun for voksne. Hotellets unike arkitektur, den fantastiske beliggenheten med utsikt over Middelhavet og borgsklippen og den både avslappede og eksklusive atmosfæren gjør hotellet til et paradis for både par og venner som er ute etter en ferie i luksuriøse omgivelser.

 

På hotellets private strand kan dagene tilbringes på en solseng, kun avbrutt av en kjølig dukkert. Foretrekker du å slappe av ved bassenget, er det selvfølgelig også mulig. Eller hva med å bestille et opphold på et rom med direkte tilgang til bassenget fra egen terrasse?

 

Hotellet tilbyr selvfølgelig også et innbydende SPA-senter med hammam, badstue, dampbad, innendørsbasseng og mulighet for en avslappende massasje (alle behandlinger mot avgift). I treningsrommet er det mulighet for å holde seg i form.

 

Restauranten serverer godt tilberedte snacks og deilige måltider. Frokostbuffet er inkl. I reisens pris.

 

Når mørket faller på kan både utsikten over Alanya og en god cocktail nytes i «Privéé Rooftop Bar», hvor det jevnlig er gjesteopptredener av både tyrkiske og internasjonale DJs. «White in White Beach Club» ligger rett ved hotellet, og her er det liv og glade dager med basseng- og strandfester nesten hele døgnet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og. Etc


Rom informasjon

Deluxe-rom
Elegant innredede rom for 2 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar*, vannkoker, kaffemaskin inkl. kaffekapsler**, safe og balkong/terrasse. Bad med badekar/dusjkabinett, toalett, hårføner og rettetang.

 

 

Deluxe-rom med havutsikt og Swim Up pool
Elegant innredede rom for 2 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar*, vannkoker, kaffemaskin inkl. kaffekapsler**, safe og balkong/terrasse. Bad med badekar/dusjkabinett, toalett, hårføner og rettetang. Direkte tilgang til felles basseng fra terrassen.

 

 

Deluxe-rom med havutsikt og privat basseng
Elegant innredede rom for 2 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar*, vannkoker, kaffemaskin inkl. kaffekapsler**, safe og balkong/terrasse. Bad med badekar/dusjkabinett, toalett, hårføner og rettetang. Lite, privat basseng.

 

* Minibar etterfylles én gang om dagen:
2 Vann
2 sprudlende vann
2 Øl
4 brus
Snacks

** 4 kaffekapsler – etterfylles en gang om dagen

Måltid

Frokost inkl. ferskpresset fruktjuice.

Tilleggsinformasjon

Alle måltider og drikke (ekskl. frokost), alle behandlinger i SPA-avdelingen og evt inngang til «White in White» er mot betaling.

 

Høy musikk fra barer, strand- og bassengfester etc., også om kvelden.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som strand, strandklubb, restaurant, bar og svømmebasseng kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Eksklusivt voksenhotell (18+)  Basseng  Privat strand  Roof top Bar

 Gratis internett  Strand 20 m  Alanya 3 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom