Delfinia Resort Hotel Hellas Rhodos Kolymbia
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Delfinia Resort Hotel
Hotellbeskrivelse

Delfinia Resort er et hyggelig All Inclusive-hotell i Kolymbia. Hotellet er ideelt for familier, par og venner som ønsker å bo godt med måltider inkludert.

 

Hotellet har flere bassenger å velge mellom og vannsklier for både store og små. Enten du vil slappe av i en solseng under en parasoll eller konkurrere med barna i vannskliene, kan du gjøre det. Hvis du foretrekker å bade i havet, ligger stranden en kort spasertur unna. Hvis du blir lei av å sole deg, kan du trene i hotellets treningsstudio.

 

Oppholdet er All Inclusive, og fire kvelder i uken får du servert spennende temaretter (gresk, italiensk, fisk, meksikansk).

 

Kolymbia sentrum ligger ca. 2,5 km fra hotellet, der hovedgaten består av en lang allé med eukalyptustrær, restauranter, butikker og små, koselige tavernaer.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å strømme filmer og lignende.

Rom informasjon

Standardrom

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med to enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:30

Lett frokost (poolbar)

08:00 – 11:00

Lunsj

12:45 – 15:00

Middag

18:45 – 21:15

Snacks

10:30 – 12:45

Kveldssnacks

15:00 – 18:45

Poolbar

08:00 – 23:00


Importert alkohol, drikke på flaske, kaffespesialiteter, ferskpresset fruktjuice og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

 Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Uterestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser varsles om dette.

 

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Vannrutsjebaner All Inclusive Gratis internett  Avstand til strand 500 m Kolymbia 2,5 km Rhodos flyplass ca 30 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom