Evita Resort Hellas Rhodos Faliraki
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Evita Resort
TrustYou Tooltip Text
Alexandrou Diakou 10, Rhodos, 85131
Hotellbeskrivelse

Fint hotell beliggende i vakre omgivelser


Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice. 


4-stjerners Evita Resort er et hyggelig All Inclusive hotell som ligger i grønne og vakre omgivelser ca. 4 km fra Faliraki. Her trives både store og små og hotellet er perfekt for familier, par og venner som ønsker å bo godt i rolige omgivelser.

 

Ved bassengområdet er det plass til både avslapning og bading. Det er to bassenger, ett med vannsklier, og et barnebasseng for de minste barna. På kvelden arrangerer hotellets animasjonsteam underholdning og på dagtid kan alle barn i alderen 4-12 møte nye venner i den internasjonale miniklubben.

 

Den barnevennlige stranden Faliraki-stranden ligger ca. 600 m fra hotellet. I tillegg til å nyte solen og havet, kan du også prøve ulike typer vannsportaktiviteter (mot betaling). Hvis du vil utforske området, kan du gå til Faliraki, eller ta en lokal buss eller taxi til byen Rhodos.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk imidlertid at oppkoblingen ofte er veldig treg og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent innredet rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom - Et stort rom 4 personer
Pent møblert familierom med dobbeltseng og to enkeltsenger, TV, telefon, air condition, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Snacks *

10:00 – 11:00

Snacks *

17:00 – 18:00

Snacks *

22:30 – 23:00

Is

12:30 – 17:00

Middag

18:30 – 21:00

Drikker **

10:00 – 23:00

 

* Sandwich, kaker og pizza

 

** Vin og øl: Fra kl. 11:00

    sprit drikker: Fra kl. 12:30

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Ikke-skandinavisktalende personale i miniklubben. Importert alkohol, drikke som serveres på flaske, ferskpresset fruktjuice er ikke inkl. i All Inclusive-konseptet. Badehåndklær tilbys mot et depositum. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Høye lyder fra animasjonsteamets aktiviteter/underholdning kan forekomme. Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen og når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 15 euro per uke som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger Restaurant Bar Internett
Strand 600 m Faliraki ca. 4 km Rhodos by ca. 14 km • Rhodos flyplass ca. 18 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom