Galeana Mare Hotel Hellas Kreta Rethymno
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Galeana Mare Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har noen guider i Retymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Galena Mare er et koselig leilighetshotell som ligger rett ved stranden. Det er ikke så mange fasiliteter her, men dette kompenseres av den gode beliggenheten. Hotellet er perfekt for familier med små og store barn, par og venner som ønsker å ha stranden rett utenfor døren og ikke har høye forventninger til hotellet.

 

Her kan du nyte en forfriskende dukkert i bassenget med direkte utsikt over havet. Hotellet har også et barnebasseng og en lekeplass. På stranden kan du nyte solen og bade i havet. Solsenger og parasoller er tilgjengelig mot en avgift.

 

Hotellet ligger i Adelianos Kampos, hvor du finner et lite utvalg av tavernaer, små supermarkeder og butikker. Du kommer deg enkelt til Rethymnon med taxi eller buss - bussholdeplassen ligger ca. 50 meter fra hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

Rom informasjon

To-roms leilighet

Enkle, men koselige to-romsleiligheter for opptil 4 personer. Alle leilighetene har ett soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med sovesofa, TV, klimaanlegg (mot betaling), safe (mot betaling), kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og balkong eller terrasse. Bad med dusjkabinett eller badekar og toalett.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

Klimaanlegg: Ca. 8 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks: Ca. 14 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Frokost inkl. Gratis internett  Strand 0 m Lokalt sentrum (Adelianos Kampos) ca. 50 m Rethymnon ca. 5,5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom