Gazetta Suites Hotel Tyrkia Antalya-området Antalya By
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Gazetta Suites Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Antalya. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes på telefon.

 

Gazetta Suites Hotel er et sjarmerende boutiquehotell som består av to bygninger. Hotellet ligger i Antalyas gamleby, Kaleiçi, og er et godt utgangspunkt for å utforske gamlebyen. De sjarmerende rommene er elegant innredet, og ingen rom er like.

 

Hotellet har et bassengområde med et lite basseng omgitt av solsenger. I den lille, fredelige gårdsplassen til søsterhotellet Alp Pasa Hotel kan du ta en dukkert i det lille bassenget og nyte en drink i skyggen av trærne. Det er også en innendørs og utendørs restaurant som serverer fantastiske måltider i sjarmerende omgivelser. Du kan velge om oppholdet skal inkludere frokost eller halvpensjon.

 

Vær oppmerksom på at Gazetta Suites Hotel ikke har resepsjon, innsjekking er på Alp Pasa Hotel. Noen fasiliteter, som restaurant og bar, er tilgjengelig på Alp Pasa Hotel, som ligger ved siden av Gazetta Suites Hotel.

 

Vær oppmerksom på at gatene i området er små og svingete, så du kan bli satt av/hentet et lite stykke fra hotellet. Støy fra omkringliggende barer og restauranter kan oppleves som forstyrrende.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film osv.

 

Vær oppmerksom på at alle rom varierer i størrelse, planløsning og innredning!

Rom informasjon

Standard rom
Små, men sjarmerende rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad) og telefon. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Studio
Sjarmerende rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, safe (mot betaling), minibar (mot avgift) og telefon. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Studio med balkong
Sjarmerende rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, safe (mot betaling), minibar (mot avgift), telefon og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Måltider

Velg mellom frokost eller halvpensjon.

 

Frokost

07:30 – 10:00

Middag *

19:00 – 21:00

* OBS: Drikke ikke inkl.

 

April – Oktober:                         Middagen serveres fra buffet
November – Mars:                    Middagen serveres porsjonert

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som restauranten, baren og svømmebassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å varsle Tyrkiareiser. Bassenghåndklær kan lånes på hotellet.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Sjarmerende Boutique Hotel  Bassenger  Gratis Internett

• Bystrand 400 m  Konyaalti-stranden 4 km  Hadrians Port 150 m  Antalya flyplass 15 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom