Georgia Apartments Hellas Rhodos Afandou
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Georgia Apartments
TrustYou Tooltip Text
19th km Rodou-Lindou Ave. 85103 Afandou, Rhodos
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.


Georgia Apartments ligger i utkanten av den sjarmerende byen Afandou, som er tilbaketrukket fra kysten og omgitt av olivenlunder og frukthager. Her finner du en ekte, gresk atmosfære, hvor møtestedet er torget med den lokale kirken. I de små gatene med start fra torget ligger koselige butikker, gallerier og et stort utvalg av tavernaer, restauranter og kafeer.

 

Selve hotellet har en koselig, familiær atmosfære, og er et godt utgangspunkt for alle som ønsker å bo litt utenfor bystøyen. Hotellet tilbyr et godt bassengområde med solterrasse, basseng og barnebasseng. Her er også en liten lekeplass. I høysesongen arrangerer hotellet gresk aften en gang i uken, hvor både barn og voksne kan lære å feste på gresk.

 

Den kilometerlange Afandou-stranden ligger ca. 800 m fra hotellet og består av sand og småstein. Her er relativt grunt og er derfor bra for barn.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig f.eks. å streame filmer og lignende 

Rom informasjon

Standard rom
Pent innredede rom for 2 eller 3 personer. Alle rom inneholder to eller tre enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Pent innredede rom for 4 personer. Alle rommene inneholder to soverom, hver med to enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost
Lunsj
Kaffe, te og kake
Middag

 

Importert alkohol, spesialkaffe og lignende, drikke som serveres på flaske, ferskpresset fruktjuice, cocktailer og enkelte fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Air condition:                   Ca. 28 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks:              Ca. 18 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:           1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Godt familiehotell  Rolige omgivelser  Basseng og barnebasseng  Gratis internett

Strand 800 m  Afandou sentrum 1,5 km  Rhodos by 18 km  Faliraki 5 km  Rhodos flyplass ca. 21 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom