Grand Zaman Garden & Anex Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Grand Zaman Garden & Anex Hotel
TrustYou Tooltip Text
Saray, Atatürk Blv. No:134, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse
Grand Zaman Garden er et nydelig 4-stjerners All Inclusive-hotell, sentralt plassert på hovedgaten i Alanya. Det er bare 100 meter fra den berømte Kleopatra-stranden, og Alanyas store utvalg av butikker, restauranter og uteliv kan lett nås til fots. Hotellet er populært blant skandinaviske gjester, og er et veldig godt valg for både par og barnefamilier.

Her er to bassenger, inkludert ett med 3 vannsklier og 2 barnebassenger. Det er også en miniklubb for alle barn i alderen 6-12 år, og en lekeplass for de yngste gjestene.
Som gjest på Grand Zaman Garden kan du også bruke solsenger og parasoller gratis på hotellets egen strand.

I hotellets eget SPA-senter kan du skjemme deg bort med hamam, badstue og massasje (alle behandlinger mot et gebyr), og holde deg i form i treningsrommet. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning et par ganger i uken.

Hotellet består av en hovedbygning og en anneksbygning - vær oppmerksom på at en liten vei må krysses for å komme til og fra sidebygningen. Hotellets restaurant ligger i hovedbygningen, og her har du muligheten til å nyte maten både inne og ute.

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og på rommene. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer osv. Det er mulig å oppgradere til en høyhastighetsforbindelse mot et gebyr.

Vær oppmerksom på at noen rom kan bli forstyrret av trafikkstøy.

Rom informasjon

Standard Rom (hovedbygning)
Vakkert dekorert rom for 2-3 personer. Alle rom er innredet med dobbeltseng og enkeltseng, TV, minibar (inneholder vann), telefon, safe (ekstra kostnad), luftkondisjonering og balkong. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.Standard Rom (Anneks)
Vakkert dekorert rom for 2-3 personer. Alle rom er innredet med dobbeltseng og enkeltseng, TV, minibar (inneholder vann), telefon, safe (ekstra kostnad), luftkondisjonering og balkong. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

 

Stort rom (hovedbygning)
Vakkert innredet rom for maksimalt 3 voksne og 2 barn. Alle rommene er innredet med dobbeltseng, enkeltseng, sovesofa, TV, minibar (inneholder vann), telefon, safe (ekstra kostnad), luftkondisjonering og balkong. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

 

Stort rom (Anneks)
Vakkert innredet rom for maksimalt 3 voksne og 2 barn. Alle rom er innredet med dobbeltseng, enkeltseng, køyeseng, TV, minibar (inneholder vann), telefon, safe (ekstra kostnad), luftkondisjonering og balkong. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

  

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Tyrkiske snacks

11:00 – 16:00

Kaffe og kake

16:00 – 17:00

Is

14:00 – 16:00

 

Bar

10:00 – 24:00


Importert alkohol, drikke servert på flasker, ferskpresset fruktjuice, mat og drikke i strandbaren, behandlinger i spasenteret, og noen fasiliteter er ikke inkl. i All Inclusive-konseptet.

Badehåndklær kan leies mot et gebyr.

Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.

Uteserveringer, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter vil være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.
Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info
2 Basseng - 2 Barnebasseng - Vannsklier - Miniklub - Restaurant
Gratis internet i lobbyen - Privat strand 100 m - Alanya sentrum 800 m
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom