Helios Apartments Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Helios Apartments
TrustYou Tooltip Text
Ag. Apostoli, Chania, Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

 Nydelig leilighetshotell i Agii Apostoli

 

I Agii Apostoli ligger det nydelige leilighetshotellet Helios Apartments. Her bor du komfortabelt i romslige leiligheter en kort spasertur fra stranden og i nærheten av tradisjonelle tavernaer, restauranter og matbutikker.

 

Bassengområdet er omgitt av frodige trær og tiltrekker seg både late dager og avkjølende bad. Her kan du nyte dagen på en behagelig solstol under en parasoll, og de små kan plaske i barnebassenget. Bassengbaren tilbyr forfriskende drinker og enkle måltider og snacks. Hvis du vil ha litt ekstra luksus og får servert frokost hver dag, kan den kjøpes på stedet.

 

På bare noen få minutter kan du komme til stranden hvor du kan tilbringe dagen med en god bok og salt bad i det glitrende vannet. Ønsker du å utforske Chanias mange muligheter, kommer du deg enkelt dit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.


Byggestøy fra nabotomten kan forekomme (sommeren 2023)

Rom informasjon

Studioleiligheter 2 personer
Pent møblerte studioleiligheter med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett.  

 

To-roms leilighet 4 personer
Pent møblerte to-roms leiligheter med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, air conditioning, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett.


Familierom
En romslig tre-roms for opptil seks personer. To soverom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. To sovesofaer i kombinert soverom/stue. TV, telefon, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. På badet dusj og toalett.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:                           Ca. 15 euro per uke som betales direkt till hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Bassengbar Gratis internett
Agii Apostoli 200 m Strand 200 m Chania 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom