Indigo Mare Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Indigo Mare Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kykladon str, Platanias 73014, Chania, Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

 Populært leilighetshotell med mange tilbakevendende gjester


 

På leilighetshotell Indigo Mare bor du komfortabelt rett ved stranden i vakre omgivelser med utsikt over havet. Hele familien trives her, og hotellet er perfekt for deg som vil tilbringe både fantastiske dager på stranden og bo i nærheten av tradisjonelle tavernaer, restauranter og butikker.

 

Hotellet har et koselig bassengområde med direkte tilgang til stranden og havet. Sett deg ned på en solseng, ta en forfriskende dukkert i bassenget eller nyt en god drink fra bassengbaren. De yngste har selvfølgelig sitt eget barnebasseng å plaske rundt i. Hotellet har også en restaurant hvis du blir sulten under dagen. Utfordre reisefølget til et slag biljard eller bordtennis eller lek med barna på lekeplassen hvis du blir lei av å slappe av i solen.

  

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleiligheter 2 personer
Hyggelige studioleiligheter med mulighet for ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse i forskjellige størrelser. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Merk at noen studioleiligheter har en felles balkong / terrasse.

 

To-roms leilighet 4 personer
Fine to-roms leiligheter med ett sovrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og klimaanlegg, samt kombinert stue og soverom med sovesofa, TV, telefon, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse i forskjellige størrelser. Bad med dusj eller badekar og toalett.

Merk at noen leiligheter har to etasjer.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Tilleggsinformasjon

Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Gratis internett
Direkte på stranden Lokalt sentrum (Platanias) 400 m Chania 14 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom