Kahya Resort Aqua & Spa Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kahya Resort Aqua & Spa
Hotellbeskrivelse

Kayha & Resort, er et nydelig All Inclusive-hotell som ligger i Payallar i utkanten av Alanya. Både par og barnefamilier trives godt på dette herlige hotellet, og du bor her en kort spasertur fra hotellets private strand.

 

Hotellet har et fint bassengområde med plass til både lek og moro og late dager på en solseng. Det er to bassenger å velge mellom, hvorav det ene har vannsklier for de som liker fart og spenning. For de aller yngste gjestene er det et barnebasseng å plaske rundt i. Hvis du foretrekker en salt dukkert, ligger hotellets private strand en kort spasertur fra hotellet og kan nås via tunnelen under hovedveien.

 

Hotellet har en deilig SPA-avdeling hvis du vil slappe av og unne deg noe ekstra. Vil du heller være aktiv, er det mulig å for eksempel spille bordtennis, dart eller trene i treningsstudioet. Hotellets animasjonsteam arrangerer morsomme aktiviteter og underholdning for hele familien. For de yngste gjestene er det også en internasjonal miniklubb (ikke-skandinavisktalende personale).

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets lobby. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen kan være både treg og ustabil, og at det derfor ikke er mulig å streame film eller lignende.

Rom informasjon

Økonomirom

Trivelige rom for tre personer med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Alle rom har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og mineralvann), safe (mot avgift) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at økonomirommene kan være mindre enn standardrommene og kan ligge i 1. etasje. Utsikt og balkong/terrasse kan ikke garanteres.

 

Standardrom

Trivelige rom for tre personer med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Alle rom har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og mineralvann), safe (mot avgift) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom

Fine rom for 4 personer med to soverom. Ett soverom inneholder en dobbeltseng, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og mineralvann), safe (mot avgift) og balkong. Det andre soverommet inneholder to enkeltsenger. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:30 – 16:00

Kaffe og kake

16:30 – 17:30

Patisserie

15:00 – 18:00

Midnattssnacks

22:30 – 06:00

 

 

Barer

 

Lobby Bar

24 timer

Relax Bar

10:00 – 00:00

Aqua Bar

10:00 – 20:00

Snack Bar

10:00 – 17:30

Disco Bar*

00:00 – 02:00

 

* All drikke mot betaling.

 

A'la Carte-restauranter (tyrkisk, fisk) - Ett måltid per opphold inkl. Bordreservasjon er nødvendig. Åpent enkelte dager i uken.

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet.

 

Alle behandlinger i SPA-senteret og utvalgte sportsaktiviteter mot betaling. Miniklubben er åpen visse timer i døgnet, seks dager i uken.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Bassenghåndklær kan lånes mot et depositum.

 

Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram vil bli vist.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen.

 

Åpningstidene kan endres uten å informere Turkietresor. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks: Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger  Barnebasseng  Vannsklier 
 Restaurant  Bar  Gratis Internett (lobby) 
• Avstand til strand 50 m  Konakli sentrum 2 km 
 Alanya sentrum 17 km  Antalya flyplass ca 110 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom